Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 31 από MakisH Αύριο θα προσπαθήσω να έρθω απο τις 10. (ακόμα εδώ είμαι). ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 30 Απρ 2013, 7:27 pm
Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 32 από PeriklisP Αφηστε και τιποτα για μας ρε! Η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη, Μακη! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 30 Απρ 2013, 8:41 pm
Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 33 από MakisH Έφυγα στις 10 σήμερα, σας άφησα αρκετά. Ελάτε αύριο να βγάλουμε όση δουλειά ακόμα μπορούμε, τελευταία φορά πριν το Πάσχα. Θα είμαι από τις 10 το πρωί εκεί. (προσοχή, αύριο δεν έχει κάποια ΜΜΜ) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 30 Απρ 2013, 10:39 pm
Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 34 από Overspark Είδα τα ντοκουμέντα... Καλά απλά καταπληκτικό !!! Συγχαρητήρια παιδιά ! By the way, τι βιβλία θα μπουν στη βιβλιοθήκη ? Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΣάβ 04 Μάιος 2013, 12:39 am
Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 35 από AnastasiaN Ο στόχος είναι να μπουν εργαστηριακοί οδηγοί, βιβλία βασικών μαθημάτων της σχολής (τα οποία μπορούν να δωρηθούν από καθηγητες-συγγραφείς ή εκδοτικούς οίκους). Υπάρχουν επίσης επαφές με έκδοση βιβλίων άσχετων με τη σχολή (αρχιτεκτονική, ζωγραφική κλπ) για όσους βαριούνται τα ίδια και τα ίδια... Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΣάβ 04 Μάιος 2013, 1:37 am
Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 36 από juliette22 Παιδιά, ελπίζω να αφήσατε δουλίτσα και για τη 2η βδομάδα του Πάσχα, γιατί πραγματικά θέλω να βοηθήσω. Απλά τις μέρες που μας πέρασαν ήμουν σε rehab mood και με το ζόρι ξυπνούσα κάθε μέρα 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΣάβ 04 Μάιος 2013, 3:54 am
Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 37 από MakisH Overspark έγραψε:Είδα τα ντοκουμέντα... Troll.... AnastasiaN έγραψε:Ο στόχος είναι να μπουν εργαστηριακοί οδηγοί, βιβλία βασικών μαθημάτων της σχολής βασικών --> όλων και σε πολλαπλά αντίτυπα (keep high hopes!) Και πολλά ακόμα φυσικά, ακόμα και λογοτεχνικά, χωρίς να είναι προτεραιότητα. juliette22 έγραψε:Παιδιά, ελπίζω να αφήσατε δουλίτσα και για τη 2η βδομάδα του Πάσχα, γιατί πραγματικά θέλω να βοηθήσω. Αρκετή, μην ανησυχείς... Αλλά εγώ σας την έσκασα (έτοιμος είμαι να πάω και παραλία....), οπότε στείλε κανένα πμ στον PeriklisP ή στον BrAVeSirRObin που επίσης τρώγονται για δουλειά, να μαζέψουν κόσμο! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 04 Μάιος 2013, 12:37 pm
Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 38 από AnastasiaN Είχα μείνει στο "βασικών" Μάκη Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΣάβ 04 Μάιος 2013, 2:11 pm
Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 39 από PeriklisP Το συνεργείο του Μπομπ επιστρέφει αυτή την εβδομάδα για να συνεχίσει τις δουλειες! Του ντου λιστ: Προετοιμασία των τραπεζιών για βαφη, δηλ ξεβιδωμα-καθαρισμα-ξυσιμο (και βάψιμο άμα έχουμε τα υλικά μέχρι τότε) Μεταφορά των γραφείων που μας βρήκε ο κ. Καραντώνης Φινίρισμα βιβλιοθηκών Καθάρισμα παραθύρων Δηλώστε συμμετοχή εδω! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΔευ 06 Μάιος 2013, 12:28 pm
Re: Αναγνωστήριο ή καπνιστήριο???? 40 από keiner Τελικά δε θα φωνάξουμε τον Σπύρο Σούλη για το makeover? Πάντως για τον τοίχο που λέγαμε,εκτός από το graffiti,θα μπορούσαμε να κάνουμε ίσως και κάτι τέτοιο: Ακόμα και από σκουπίδια θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι ή και από lego... Οχι??? "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΔευ 06 Μάιος 2013, 6:22 pm