Μικροηλεκτρονικά 1 από MakisH Γνωρίζει κανείς από ηλεκτρονικά ή ενδιαφέρεται να μάθει; Πάντα ήθελα να μάθω και λέω αν θέλει κανείς να "παίξουμε" παρέα. Πέρασα από τον Κατουμά στην πλατεία Κλαυθμώνος πρόσφατα και είδα ότι έχει πάρα πολλά "starter kits" της Velleman. Σου δίνει πρακτικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία και την πλακέτα τυπωμένη-τρυπημένη και εσύ απλώς τα κολλάς. Μάλλον έχει μέσα και αναλυτικές πληροφορίες. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 30 Μαρ 2013, 9:14 pm
Re: Μικροηλεκτρονικά 2 από PeriklisP Freeze ray εχει; In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΚυρ 31 Μαρ 2013, 8:30 am
Re: Μικροηλεκτρονικά 3 από MakisH Άμα θες θα φτιάξουμε! Δε νομίζω να είναι δύσκολο, αλλά πρέπει πρώτα να μάθουμε τα βασικά. Με λίγο ψάξιμο ακόμα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και μια συσκευή τηλεμεταφοράς. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 31 Μαρ 2013, 1:11 pm
Re: Μικροηλεκτρονικά 4 από Post355 Εγώ ψήνομαι... έχει τύχει κιόλας να ασχοληθώ και μόνος μου οπότε μπορούμε να κανονίσουμε τίποτα ΠαράθεσηΔευ 01 Απρ 2013, 2:08 pm
Re: Μικροηλεκτρονικά 5 από madadayo εγω θελω διακτινισμο.. αν το βαλετε εντος project... count me in!!! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 01 Απρ 2013, 11:44 pm
Re: Μικροηλεκτρονικά 6 από MakisH Post355 έγραψε:Εγώ ψήνομαι... έχει τύχει κιόλας να ασχοληθώ και μόνος μου οπότε μπορούμε να κανονίσουμε τίποτα Ωραία, ψήνομαι! Θα έρθεις μήπως στο σεμινάριο χρήσης Η/Υ την Παρασκευή; (εσύ δεν είσαι που έγραφες κάτι για Debian και Midori στο topic του προγραμματισμού; ) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 02 Απρ 2013, 9:14 pm
Re: Μικροηλεκτρονικά 7 από Post355 Ναι εγώ ήμουν... δυστυχώς στα σεμινάρια δε μπορώ να έρχομαι αλλά μπορούμε να βρεθούμε κάποια στιγμή αλλού ΠαράθεσηΤετ 03 Απρ 2013, 2:58 pm
Re: Μικροηλεκτρονικά 8 από MakisH Ψηθείτε: http://www.arduino.cc/ Μόλις παρακολούθησα ένα εισαγωγικό σεμινάριο, είναι πανεύκολο! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 28 Απρ 2013, 7:31 pm
Re: Μικροηλεκτρονικά 9 από Papajim202 Βγηκε το νεο RaspberryPi zero. Τιμη? 5$ παρακαλω παρακαλω!!!! A Broadcom BCM2835 application processor 1GHz ARM11 core (40% faster than Raspberry Pi 1) 512MB of LPDDR2 SDRAM A micro-SD card slot A mini-HDMI socket for 1080p60 video output Micro-USB sockets for data and power An unpopulated 40-pin GPIO header Identical pinout to Model A+/B+/2B An unpopulated composite video header Our smallest ever form factor, at 65mm x 30mm x 5mm https://www.raspberrypi.org/blog/raspberry-pi-zero/ “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΠέμ 26 Νοέμ 2015, 11:33 pm