Re: Game of Thrones Discussion (SPOILERS!)

12
sanjuuroku έγραψε:Αναφέρομαι και σε γεγονότα από την προηγούμενη σεζόν. Γενικά τις ιστορίες της Νταενέρυς και του Ρομπ τις έχουν πειράξει πάρα πολύ. Πεθαίνουν χαρακτήρες που δεν θα έπρεπε να πεθάνουν, εμφανίζονται άλλοι εντελώς άκυροι και κάποιοι δεν εμφανίζονται καθόλου. Δεν είναι πρόβλημα το κάστ, έτσι κι αλλιώς οι πιο πολλοί θα πεθαίνουν σε αυτή τη σειρά :Ρ (Valar Morghulis το πιστεύει πολύ αυτό το ρητό ο Martin, βλέπεις..)
συμφωνω μαζι σου... αλλα εμενα με πειραξε πολυ (ισως περισσοτερο απ ολα- εκτος απο το house of undead) το πώς σκότωσαν την ιστορια του Jon με την ygritte
Spoiler: show
δε θυμαμαι τι ακριβως εγινε στη σειρα, αλλα θυμαμαι οτι μου εμεινε η αισθηση οτι διισταντω μεταξυ Ygritte και του ορκου του, ενω στο βιβλιο δεν του περνουσε καν απ το μυαλο κ ο μονος λογος που "αυτομολησε" ηταν ακολουθωντας την εντολη του Half-hand. και με πειραζει γιατι ουσιαστικα τροποποιεί εντελως τον ολο χαρακτηρα κ τη συμπεριφορα του
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

13
madadayo έγραψε:συμφωνω μαζι σου... αλλα εμενα με πειραξε πολυ (ισως περισσοτερο απ ολα- εκτος απο το house of undead) το πώς σκότωσαν την ιστορια του Jon με την ygritte
...άλλα "εγκλήματα" από 'κει!

Επίσης,
totally looks like.jpg
(thnx rgbtry για την ιδέα)
"Sometimes I wish I was just a cloud, floating along."

14
sanjuuroku έγραψε:
madadayo έγραψε:συμφωνω μαζι σου... αλλα εμενα με πειραξε πολυ (ισως περισσοτερο απ ολα- εκτος απο το house of undead) το πώς σκότωσαν την ιστορια του Jon με την ygritte
...άλλα "εγκλήματα" από 'κει!

Γιατί ρε παιδιά σας πείραξε η ygritte. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και μου έχουν πει οτι είναι διαφορετική εκεί αλλά εμένα μου άρεσε που προσέγγισαν το wildling με τη γυνακεία απελευθέρωση και την απελευθέρωση της σεξουαλικότητας γενικά. Δε το βλέπουμε πολύ στις σειρές κάτι τέτοιο.
Δηλαδή τι είχε η πρώτη έκδοση του Μάρτιν που ήταν καλύτερο απο αυτό

15
madadayo έγραψε:
δε θυμαμαι τι ακριβως εγινε στη σειρα, αλλα θυμαμαι οτι μου εμεινε η αισθηση οτι διισταντω μεταξυ Ygritte και του ορκου του, ενω στο βιβλιο δεν του περνουσε καν απ το μυαλο κ ο μονος λογος που "αυτομολησε" ηταν ακολουθωντας την εντολη του Half-hand. και με πειραζει γιατι ουσιαστικα τροποποιεί εντελως τον ολο χαρακτηρα κ τη συμπεριφορα του
ASoS
Καλα, κοιτα να δεις, δεν ηταν και τελειως αποσυνδεδεμενος, για να λεμε του στραβου το δικιο οταν, τους την πεφτανε ειχε χεστει πανω του μην τυχον και την σκοτωσει.
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

17
PeriklisP έγραψε:
madadayo έγραψε:
ASoS
Καλα, κοιτα να δεις, δεν ηταν και τελειως αποσυνδεδεμενος, για να λεμε του στραβου το δικιο οταν, τους την πεφτανε ειχε χεστει πανω του μην τυχον και την σκοτωσει.

ASOS
ελπιζω να μην σποιλαρω κι εσενα.. αλλα εψαξε ακομη και το ειδος του βελους για να τσεκαρει αν ηταν δικο του. αν και η ενοχη δεν του φυγε... δε διαφωνω σε αυτο. φυσικα και η σχεση του με την Ygritte ειναι σημαντικο στοιχειο του χαρακτηρα του. και μαλιστα του προσδιδει και τραγικοτητα... και γι αυτο ειχε και την ultimate decision. the black brothers or the wildings... αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι στην αρχη αρχη, πριν τους γνωρισει, την αφησε να φυγει, δεν του ξεφυγε και δεν επεσαν σε παγιδα εξ αιτιας της ygritte. και "αυτομολησε" μονο κατ εντολη του half-hand ενω ο ιδιος θα προτιμουσε να πεθανει
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

19
PeriklisP έγραψε:

Νομιζω τα end credits δινουν μεγενθυνουν τον WTF factor του τελους 1000 φορες. Τουλαχιστον.
Indeed, μόνο που στο δικό μου αρχείο άρχισαν πριν το WTF σημείο κ δεν άκουγα τι έλεγαν οι χαρακτήρες :bleh:

H σωστή σκηνή παρακάτω:
"I went numb when I learned to see..."