[2ο] Φυσική II (2012-13) 1 από BrAVeSirRObin Κάτι παλιά θέματα που βρέθηκαν αδέσποτα 2011 θεματα ιουνης.png Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! ''
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 2 από chris1991 Παιδια με βαση τα θεματα που πεφτουν σε ποια κεφαλαια να δωσω βαρυτητα?
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 3 από barca10alex Γενικα ποια είναι η ύλη του μαθήματος ? (έχω το βιβλιο του Young)
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 5 από juliates Ρε παιδιά και εγώ το βιβλίο του Young έχω αλλά το κεφ21 βρίσκεται στον πρώτο τόμο. Μήπως έχει βγει νέα έκδοση κ έχουν αλλάξει κάπως τα κεφάλαια?
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 6 από fotinit17 Έχει αλλάξει η έκδοση του βιβλίου. Ουσιαστικά το 21 που αναφέρεται στην παραπάνω ύλη είναι το 22 του προηγούμενου βιβλίου, το 22 κεφάλαιο της αποπάνω ύλης είναι το 23 κεφάλαιο κοκ "I went numb when I learned to see..."
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 8 από fotinit17 Η κατανομή των φοιτητών για την αυριανή εξέταση αναρτήθηκε εδώ Κτ. Χ-Μ Αμφιθέατρο 1: Α – Ε Κτ. Χ-Μ Αμφιθέατρο 2: Ζ – Κ Κτ. Χ-Μ Αίθουσα 26: Λ – Ν Κτ. Χ-Μ Αίθουσα 27: Ξ – Π Κτ. Χ-Μ Αίθουσα 28: Ρ – Ψ "I went numb when I learned to see..."
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 9 από parizaki καλησπερα! θα μπορουσε καποιος που γνωριζει να με κατατοπισει σχετικα με το τι πρεπει να διαβασω και απο που για να περασω το μαθημα; ειμαι απο μεγαλο ετος και προσπαθω να τελειωσω αλλα δεν εχω τη δυνατοτητα να παρακολουθησω. εχω δωσει πολλες φορες μονο με λυμενα θεματα αλλα δε βλεπω προκοπη. μπορει καποιος να βοηθησει; ευχαριστω πολυ!
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 10 από juliates Σου προτείνω να διαβάσεις από το βοήθημα ηλεκτρομαγνητισμός του Γκαρούτσου τα κεφ 2,3.1/3.4,5,6,7. Από ότι έχω παρατηρήσει πολλές λυμένες που υπάρχουν μέσα είναι (σχεδόν) καρμπόν.