[2ο] Φυσική II (2012-13)

1
Κάτι παλιά θέματα που βρέθηκαν αδέσποτα :razz:
2011 θεματα ιουνης.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

Re: [2ο] Φυσική II (2012-13)

5
Ρε παιδιά και εγώ το βιβλίο του Young έχω αλλά το κεφ21 βρίσκεται στον πρώτο τόμο. Μήπως έχει βγει νέα έκδοση κ έχουν αλλάξει κάπως τα κεφάλαια?

6
Έχει αλλάξει η έκδοση του βιβλίου. Ουσιαστικά το 21 που αναφέρεται στην παραπάνω ύλη είναι το 22 του προηγούμενου βιβλίου, το 22 κεφάλαιο της αποπάνω ύλης είναι το 23 κεφάλαιο κοκ :T:
"I went numb when I learned to see..."

8
Η κατανομή των φοιτητών για την αυριανή εξέταση αναρτήθηκε εδώ
Κτ. Χ-Μ Αμφιθέατρο 1: Α – Ε
Κτ. Χ-Μ Αμφιθέατρο 2: Ζ – Κ
Κτ. Χ-Μ Αίθουσα 26: Λ – Ν
Κτ. Χ-Μ Αίθουσα 27: Ξ – Π
Κτ. Χ-Μ Αίθουσα 28: Ρ – Ψ
"I went numb when I learned to see..."

9
καλησπερα! θα μπορουσε καποιος που γνωριζει να με κατατοπισει σχετικα με το τι πρεπει να διαβασω και απο που για να περασω το μαθημα; ειμαι απο μεγαλο ετος και προσπαθω να τελειωσω αλλα δεν εχω τη δυνατοτητα να παρακολουθησω. εχω δωσει πολλες φορες μονο με λυμενα θεματα αλλα δε βλεπω προκοπη. μπορει καποιος να βοηθησει; ευχαριστω πολυ!

10
Σου προτείνω να διαβάσεις από το βοήθημα ηλεκτρομαγνητισμός του Γκαρούτσου τα κεφ 2,3.1/3.4,5,6,7. Από ότι έχω παρατηρήσει πολλές λυμένες που υπάρχουν μέσα είναι (σχεδόν) καρμπόν.