Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 21 από AnastasiaN 'Ελα ντε...Εγώ έτσι ψήφισα δεν ειδα οτι λεγαμε για πικ νικ Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤρί 19 Μαρ 2013, 4:16 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 22 από panos108 Εντάξει κάποιοι μπορεί να μην θέλουν πικ-νικ People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤρί 19 Μαρ 2013, 6:56 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 23 από MakisH ΛΟΙΠΟΝ! Ταντααν ταντααααααααν! Πρέπει να αποφασίσουμε. Η επικρατέστερη πρόταση είναι Κυριακή απόγευμα. Ακολουθούν από κοντά Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί. Το κλείνουμε για Κυριακή απόγευμα (π.χ. κατά τις 4-5μμ); 1... 2... 3... κατοχυρώθηκε! Δεν βλέπω ιδιαίτερη όρεξη για πικ νικ, ωστόσο μπορούμε να σας ψήσουμε για άλλη μέρα. Προτείνετε μέρη (για Κυριακή απόγευμα) και δηλώστε συμμετοχή! Όσοι δηλώσουν συμμετοχή και έρθουν κερδίζουν συλλεκτικό αναμνηστικό δωράκι! Μην χρονοτριβείτε!!! ΥΓ: Για να είναι ωραίο το δωράκι, όσοι δεν έχετε avatar βάλτε τώρα! Όσοι ξέρετε για τι μιλάω μην μου χαλάσετε την έκπληξη. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 21 Μαρ 2013, 6:15 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 24 από PeriklisP Τελεια! Και τωρα, το μερος! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠέμ 21 Μαρ 2013, 7:58 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 25 από Xgal Χαιρομαι που είμαι ο μόνος που έχει πατήσει όχι για Κυριακή απόγευμα.. Το Σάββατο θα ξέρω αν θα μπορώ να έρθω! ΠαράθεσηΠέμ 21 Μαρ 2013, 8:16 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 26 από MakisH Συγγνώμη Xgal, αλλά αναγκαστικά κάποιος θα έμενε εκτός αφού πάμε με την πλειοψηφία... Για το μέρος προτείνετε κάποια καφετέρια (υποθέτω), κατά προτίμηση αρκετά φτηνή ώστε να μην υπάρχει οικονομικό θέμα για κανέναν. Στην Ίντριγκα ήταν ωραία την προηγούμενη φορά, αλλά δεν ξέρω αν θέλουν να τους ξαναεπισκεφτούμε... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 21 Μαρ 2013, 9:10 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 27 από juliette22 Εναλλακτικά υπάρχει και η Όστρια ή οι 5 δρόμοι, στα Εξάρχεια. Μετά, μπορείτε να κατηφορίσετε και προς Ψυρρή Spoiler: showΔε λέω μπορούμε, γιατί δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορώ να έρθω 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΠέμ 21 Μαρ 2013, 9:23 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 28 από MakisH Ωωωω, μα να μας πείς και βασικά να μας έρθεις! Έστω και αργότερα. Και πρόσεχε μη γίνει κανένα τροχαίο πάλι, μπορεί να συμπεράνουμε ότι τα προκαλείς ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 21 Μαρ 2013, 9:32 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! - Κυριακή 22/3/13 απόγευμα 29 από MakisH Αφού μάλλον δεν έχει κανείς σας ιδιαίτερο θέμα, προτείνω να βρεθούμε στις 16:00 στο μετρό Πανεπιστήμιο (έξοδος προς Κοραή) και να πάμε Εξάρχεια. Τσακιστείτε να διαλέξετε μια φτηνή και ευρύχωρη καφετέρια μέχρι σήμερα το βράδυ! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 23 Μαρ 2013, 3:38 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! - Κυριακή 24/3/13 16:00 @Μετρό Παν/ 30 από madadayo ostria! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 23 Μαρ 2013, 5:39 pm