Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 101 από toitoimoikoikoi Οι εξετασεις μαθηματικα ΙΙΙ και οικονομιας εγιναν κανονικα.Δεν ξερω τι προελευση ειχε το πρωτο μαθημα, ομως στην οικονομια ηταν γεματες οι αιθουσες.Προφανως δεν προκειται να γινουν τιποτα αναπληρωσεις για αυτους που δεν μπορεσαν να πανε. Προσωπικα δεν μπορεσα να δωσω μαθηματικα λογω κακοκαιριας.Κατα τις δωδεκα περασα απο το γραφειο της κ ΚΚ για να την ρωτησω τι μπορει να γινει με το μαθημα της και παρω και τις σειρες ασκησεων, ομως ενοχλουσα.Υπηρχαν 2 φοιτητες στο γραφειο της που εγραφαν και μου ζητησε να περασω αργοτερα για να μην ενοχλησω.Οταν ρωτησα τι μαθημα εγραφαν, μου απαντησε τιποτα!?Την ενημερωσα οτι λογω κακοκαιριας δεν προλαβα να ερθω στην ωρα μου και πηγα να ρωτησω αν ηξερε τιποτα για αυτο το θεμα, αλλα πριν πολαβω να ολοκληρωσω πηρα μια ξερη απαντηση οτι καποιοι προλαβαν να πανε.Δεν ξερω τι εγραφαν στο γραφειο της,δεν ξερω αν ηταν απο την σχολη μας(και εγραφαν διαφορικες) και δεν ειναι δουλεια μου να ξερω, αλλα αυτο το "τιποτα" και "καποιοι προλαβαν" δεν μου αρεσαν καθολου. ΠαράθεσηΠαρ 22 Φεβ 2013, 1:36 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 102 από madadayo μπορει να μην ακουστει ωραιο αυτο που θα πω, αλλα καταλαβαινω οτι καποιοι μπορει να αφιερωσαν πολυ χρονο διαβαζοντας κλπ κ λογω ιδιαζουσων συνθηκων να μην μπορεσαν να φθασουν εγκαιρως στη σχολη. ομως, μεγαλα παιδια ειμαστε, πολυ εχουμε μαθει να βολευομαστε με ημιμετρα κ αναπληρωσεις. προσωπικα, θεωρω οτι δε γινεται να τα θελουμε ολα δικα μας. δυστυχως ή ευτυχως για ολους εβρεχε και ναι, ορισμενες περιοχες υπεφεραν εντονοτατα. αυτο δεν αλλαζει ομως την ευθυνη του καθενος. ξερω πχ οτι το να μεινω σπιτι για να μη βραχω κλπ αρρωστησω κλπ ειναι δικη μου επιλογη. αντιστοιχα, καποιοι ανεβαινουν για να γραψουν. ειναι ακριβως το ιδιο με την περιπτωση οπου καποιος ενω ειναι αρρωστος ανεβαινει να δωσει μαθημα, ενω καποιος αλλος επιλεγει να μεινει σπιτι να γινει καλα. αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι σε καθε περιπτωση ειναι επιλογη του καθενος και πρεπει να ζησει με τις συνεπειες της επιλογης του. οι καθηγητες δεν ειναι ουτε δικαστες ουτε μπορει να δινουν 100 διαφορετικες μερες εξετασεις για τον καθεναν απο εμας... αν ηταν συνολικη αποφαση της σχολης, θα πηγαινα πασο... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 22 Φεβ 2013, 1:50 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 103 από fotinit17 Πιστεύω ότι όπως και στην περίπτωση των ΦΜΑ πρέπει να υπάρξει και μία δεύτερη ημέρα εξέτασης για μαθηματικά και οικονομία. Και αυτό το λέω όχι επειδή έχασα την εξέταση της οικονομίας σήμερα και με συμφέρει κάτι τέτοιο, αλλά επειδή η κατάσταση σήμερα δεν ήταν μόνο δύσκολη στους δρόμους, ήταν και επικίνδυνη. Πολύ χειρότερη και απο όταν δεν λειτουργούν τα ΜΜΜ. Θα ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή και να γράψουν όμως οι συνθήκες ήταν πραγματικά αντίξοες. Μέχρι κ στο μετρό είχε παρουσιαστεί πρόβλημα με 2 σταθμούς κλειστούς από τα νερά κ το τραμ είχε σταματήσει να λειτουργεί για αρκετές ώρες. Προσωπικά, αν κ έχω αμάξι, δεν ρίσκαρα να ανέβω γιατί θα χρειαζόμουν σωσίβια και επειδή οδηγώ ουσιαστικά μόνο 4 μήνες θα χρειαζόμουν κ πολλά Lexotanil, Valium κλπ κλπ λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων και των αμαξιών απο δω κ απο εκεί που έμεναν απο ρεύμα και δεν είχαν ούτε φώτα για να τα διακρίνεις μέσα στη βροχή. Μία κοπέλα 23 χρονών πέθανε μέσα στο αμάξι της από ανακοπή από το σοκ όταν έπεσε σε λακούβα με νερά και εγκλωβίστηκε. Επίσης, μία πολυκατοικία που είχε σφραγιστεί πριν από 1 βδομάδα κατέρρευσε απο τη βροχή στον Άγιο Παντελεήμονα. Ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση και δυστυχώς η σχολή όχι απλά αντέδρασε αργοπορημένα, αλλά δεν αντέδρασε καν. "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 22 Φεβ 2013, 1:53 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 104 από panos108 @madadayo ναι αλλα θα μπορουσαν να δωσουν χρόνο παραπανω σε καποιον που ήρθε μιση ωρα αργοτερα.. και όχι επειδη βιάζεται ο διδακτορικος να πρέπει να τν πληρώσει κάποιος.. όπως μια φίλη μου που έδινε σημερα το πρωί και εκτός των άλλων έμεινε το λεωφορείο.. ε όμως ο διδακτορικός βαριόταν να περιμένει παραπάνω.. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 22 Φεβ 2013, 1:57 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 105 από 007 fotinit17 έγραψε:Πιστεύω ότι όπως και στην περίπτωση των ΦΜΑ πρέπει να υπάρξει και μία δεύτερη ημέρα εξέτασης για μαθηματικά και οικονομία. Και αυτό το λέω όχι επειδή έχασα την εξέταση της οικονομίας σήμερα και με συμφέρει κάτι τέτοιο, αλλά επειδή η κατάσταση σήμερα δεν ήταν μόνο δύσκολη στους δρόμους, ήταν και επικίνδυνη. Πολύ χειρότερη και απο όταν δεν λειτουργούν τα ΜΜΜ. Θα ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή και να γράψουν όμως οι συνθήκες ήταν πραγματικά αντίξοες. Μέχρι κ στο μετρό είχε παρουσιαστεί πρόβλημα με 2 σταθμούς κλειστούς από τα νερά κ το τραμ είχε σταματήσει να λειτουργεί για αρκετές ώρες. Προσωπικά, αν κ έχω αμάξι, δεν ρίσκαρα να ανέβω γιατί θα χρειαζόμουν σωσίβια και επειδή οδηγώ ουσιαστικά μόνο 4 μήνες θα χρειαζόμουν κ πολλά Lexotanil, Valium κλπ κλπ λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων και των αμαξιών απο δω κ απο εκεί που έμεναν απο ρεύμα και δεν είχαν ούτε φώτα για να τα διακρίνεις μέσα στη βροχή. Μία κοπέλα 23 χρονών πέθανε μέσα στο αμάξι της από ανακοπή από το σοκ όταν έπεσε σε λακούβα με νερά και εγκλωβίστηκε. Επίσης, μία πολυκατοικία που είχε σφραγιστεί πριν από 1 βδομάδα κατέρρευσε απο τη βροχή στον Άγιο Παντελεήμονα. Ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση και δυστυχώς η σχολή όχι απλά αντέδρασε αργοπορημένα, αλλά δεν αντέδρασε καν. Nuff said. Το πρόβλημα με τα χαμένα μαθήματα είναι αστείων διαστάσεων μπροστά στα υπόλοιπα που παρουσιάστηκαν σήμερα. Φανταστείτε τώρα ότι η άτυχη κοπέλα μπορεί να πήγαινε στη δουλειά της, ή στη σχολή της να δώσει μαθήματα, γιατί κανείς δεν την ενημέρωσε έγκαιρα να μην πάει κρίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αν οι καθηγητές, ο πρόεδρος ή οποιοσδήποτε άλλος δεν είναι ικανός να "δικάσει" και να αποφασίσει σωστά, τότε να κάνει ένα βήμα πίσω και να αφήσει κάποιον άλλο να αποφασίσει στη θέση του. Διορατικότερο, πιο ευέλικτο, και γενικά ικανότερο. Προσωπικά πιστεύω ότι η ταλαιπωρία ή ο κίνδυνος στον οποίο εκτιθέμεθα εξαιτίας της αδικαιολόγητης αδράνειας και ανικανότητας της σχολής να αποφασίσει για ΑΠΛΑ ζητήματα είναι πολύ πιο σοβαρά από το να βγάλει δέυτερη φορά θέματα ο καθένας τους, ή κάποιος κολλημένος συμφοιτητής να νιώσει αδικημένος γιατί τα δεύτερα θέματα του φάνηκαν πιο εύκολα από αυτά που πήγε και έγραψε επιστρατεύοντας ότι ο άλλος δεν μπορούσε ή ΔΙΚΑΙΩΣ δεν ήθελε να επιστρατεύσει. Υ.Γ. Οι πολλοί σπουδαίοι μηχανικοί δεν μπορούν να κρίνουν τη σοβαρότητα προβλημάτων όπως οι πλυμμήρες, η διακοπή λειτουργίας των φαναριών, η έλλειψη ηλεκτροδότησης του μισού λεκανοπεδίου και και και.. Αναμένω παραιτήσεις. Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΠαρ 22 Φεβ 2013, 2:03 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 106 από madadayo η παντηση μου ηταν γενικοτερη, κι οχι ειδικα για την κακοκαιρια. και προσωπικα, θα θεωρουσα σημαντικοτερη την αναβολη των μαθηματων σημερα, παρα σε μερα που απλα δεν ειχε λεωφορεια!!! αλλα απο τη σιγμη που κατι τετοιο δεν εγινε, θεωρω οτι δυστυχως ή ευτυχως, η επιλογη ειναι δικη μας με γνωση όλων των συνεπειων. και ναι, υπηρχαν τεραστια προβληματα ολο το πρωι κ η κινηση στους δρομους ηταν κατι παραπανω απο επικινδυνη κατα τη γνωμη μου. η θεση μου ειναι απλα οτι δεν πρεπει να καταδικαστει η σχολη για αυτο... επιπλεον, αν πλεον δεν δινονταν τοσο συχνα αναβολες και παρατασεις για "ασημαντους" λογους, θα ηταν πολυ πιο ευκολο να δωθει παραταση μια μερα με πραγματικο προβλημα ή εστω να το αποδεκτουμε ευκολοτερα οτι αυτο ηταν! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 22 Φεβ 2013, 2:16 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 107 από fotinit17 Να σημειώσω συνεχίζοντας με ένα πιο μίνι παραλήρημα αυτή τη φορά ότι οι μετεωρολόγοι επισημαίνουν ότι τέτοια κακοκαιρία είχε να πλήξει την Αττική από το 1976!!!!!! Επίσης, από τις 10 έπαιρνα τηλ και στο εργαστήριο και στο γραφείο της κ. Διακουλάκη για να δω τι θα γίνει με την εξέταση, αλλά μάταιος κόπος. Σε επικοινωνία μου με τη γραμματεία κατά τις 10.30 κατάφεραν να μου πουν ότι δεν ξέρουν αν θα γίνει η εξέταση. Όταν λοιπόν, βλέπεις την κατάσταση στους δρόμους να είναι όπως ήταν και καταλαβαίνεις οτι δεν είναι κ σίγουρο οτι θα γράψεις, πώς να σηκωθείς κ να ταλαιπωρηθείς; Σορυ, αλλά δεν είμαι/ήμουν διατεθειμένη να ρισκάρω, κινδυνεύσω πιθανότατα να μείνω με το αμάξι μου. Ζητώ κ πάλι συγγνώμη από όλους όσους ταλαιπωρήθηκαν κ έφτασαν στη σχολή, αλλά θεωρώ τουλάχιστον επικίνδυνα αστείο αυτό που έγινε σήμερα. Ξέρω ότι έχουμε συνηθίσει να ταλαιπωριόμαστε και να κάνουμε υπομονή για πολλά πράγματα σε αυτή τη χώρα και στη σχολή, αλλά το σημερινό ξεπέρναγε, τουλάχιστον τα δικά μου, όρια. Είτε λοιπόν γίνει, είτε δεν γίνει 2η εξέταση για τα σημερινά μαθήματα, καλό θα είναι να υπάρξει επιτέλους κάποια γενικότερη απόφαση για τέτοιες "προβληματικές" ημέρες. Να ξέρουμε κ εμείς πώς θα δράσει η σχολή και να μην είμαστε πάνω απο τα πισιά περιμένοντας μία ανακοίνωση. ΥΓ: Δεν ήταν τόσο μίνι το παραλήρημα τελικά "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 22 Φεβ 2013, 2:22 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 108 από αϊ-ο Παιδιά καταλαβαίνω τη θέση αυτών που δεν κατάφεραν να φτάσουν σήμερα, αλλά πιστεύω ότι η δεύτερη εξέταση είναι φάουλ και χτύπημα κάτω από τη μέση για αυτούς που πήγαν τελικά. Και από άποψη προετοιμασίας και ψυχολογίας και θεμάτων. Θα ήταν καλύτερο ή να αναβληθεί η εξέταση ή να δείξουν ελαστικότητα στην ώρα προσέλευσης. Στα φαινόμενα ΙΙ για παράδειγμα, (που ερχόταν ο Ολάντ) εγώ λόγω κλείσιμων των δρόμων έφτασα μία ώρα αργότερα και οι άνθρωποι μας δέχτηκαν(και εμένα και όλους τους υπολοιπους) και μας άφησαν να γράψουμε γιατί γνώριζαν την κατάσταση. Τέλος, αυτός που καταφέρνει να φτάσει, φανταστείτε τι ψυχολογία έχει μέχρι να φτάσει. In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΠαρ 22 Φεβ 2013, 3:08 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 109 από panos108 αϊ-ο θα συμφωνήσω μαζί σου, απλά ούτε αυτό το βασικό δεν έγινε από ότι κατάλαβα σήμερα, όπως ανέφερα και πιο πάνω People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 22 Φεβ 2013, 3:36 pm