Ποια από τα παρακάτω χρησιμοποιείτε για να μεταβείτε στη σχολή;

Λεωφορεία
Σύνολο ψήφων: 20 (36%)
Τρόλεϊ (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Μετρό
Σύνολο ψήφων: 17 (31%)
ΗΣΑΠ
Σύνολο ψήφων: 5 (9%)
Τραμ
Σύνολο ψήφων: 1 (2%)
Προαστιακό
ΟΣΕ
Χρησιμοποιώ μόνο δικό μου μέσο μεταφοράς, με επηρεάζει η κίνηση στους δρόμους
Μένω κοντά - Δεν με επηρεάζουν τα ΜΜΜ ή η κίνηση στους δρόμους
Σύνολο ψήφων: 55

Ποια ΜΜΜ χρησιμοποιείτε για τη μετάβασή σας στη σχολή;

1
Αφού γίνεται που γίνεται χαμός με τις απεργίες των ΜΜΜ, ας δούμε ποια ΜΜΜ χρησιμοποιεί ο καθένας. Έτσι θα μπορούμε να έχουμε μια εικόνα (από το μικρό αυτό στατιστικό δείγμα βεβαίως) του τι σημαίνει "απεργούν ΜΜΜ και δεν μπορώ να έρθω". Κυρίως δηλαδή να έχουν μια εικόνα όσοι διαμορφώνουν την απόφαση περί αναβολής εξετάσεων κάθε φορά.

Εκτός από αυτά που χρησιμοποιείτε υπό κανονικές συνθήκες, γράψτε και τα ελάχιστα με τα οποία καλύπτεστε (π.χ. μόνο λεωφορεία, μόνο ΟΣΕ και λεωφορεία κτλ). Αν γνωρίζετε, γράψτε επίσης μια εκτίμηση του χρόνου που ξοδεύετε στο δρόμο υπό κανονικές και υπό "υπέρθερμες" συνθήκες.

Γράψτε τη γνώμη σας και στη συζήτηση "Μαθήματα σε μέρες απεργιών των Μ.Μ.Μ???"

Re: Ποια ΜΜΜ χρησιμοποιείτε για τη μετάβασή σας στη σχολή;

3
Μένω Μαρούσι οπότε το φυσιολογικό μου δρομολόγιο είναι περπάτημα 15’- 20’ μέχρι τον Προαστιακό της Κηφισίας, Μετρό από Δουκ.Πλακεντίας μέχρι Κατεχάκη και τέλος το λεωφορείο της υπομονής για Πολυτεχνούπολη.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση απεργιών Προαστιακού και Μετρό, παίρνω λεωφορείο που κατεβαίνει όλη την Κηφισίας, κατεβα΄νει στο ύψος τς Κατεχάκη και μετά πεζό2 μέχρι τη σταση των 242/140.

Και για μία και μοναδική φορά, αναγκάστηκα να γυρίσω με τα πόδια!! Τέσπα, ποδαράτο Κατεχάκη μέχρι δαχτυλίδι Κηφισίας μου βγήκε 2 ώρες
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα