Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 61 από MaHaHoU Λένε επίσης σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνει πως πρόκειται για την πλειοψηφία του Φ.Σ να στείλουμε οσα περισσότερα μαιλ γίνεται μαζί με το κέιμενο του Δ.Σ των φοιτητών.... この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 1:49 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 62 από panos108 άλλαξε το πρόγραμμα του προγραμματισμού να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κανείς που να δίνει και ΦΜΑ και προγραμματισμό People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 2:31 pm
Re: θούαβληΠρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-1 63 από helen1991 Άρα δεν θα αναβληθούν τα μαθήματα για αύριο εφόσον άλλαξε το πρόγραμμα του προγραμματισμού ε? ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 2:39 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 64 από panos108 Ο χρόνος θα δείξει..καλό θα είναι να πιστεύουμε όχι μπας και διαβασουμε People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 2:45 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 65 από aristotelis εγω δινω φμα και προγραμματισμό δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι πίθηκος ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 3:24 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 66 από KrisI @ρχ#δ#@, ό,τι στοίχημα θες ότι αύριο θα είναι πανωλεθρία η φάση! ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 3:27 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 67 από madadayo Να πω μία γνώμη.. αν κ δεν με αφορα αμεσα (οποτε αν θελετε "σκοτωστε με"). Προσωπικα θεωρω χειροτερη την αμφιβολια αν θα δωθουν ή οχι μαθηματα παρα το να δωθουν εν μεσω απαεργιας. και εξηγουμαι... αν ξερει κανεις με σιγουρια απ την αρχη, μπορει να οργανωθει κ να δει πως μπορει να ανεβει ή ακομη κ το αν θα ανεβει. αν ομως δεν το ξερει, σπαταλαει κ χρονο απο το διαβασμα κ αποδιοργανωνεται κ στο τελος ολοι παραπονεμενοι μενουν... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 3:37 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 68 από KrisI Από το facebook: Λοιπόν: Μίλησα με τον Κούκιο ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ και μου είπε πως όλοι οι διδάσκοντες συμφώνησαν να γίνει επαναληπτική εξέταση σε όλα τα μαθήματα κάποια στιγμή στο τέλος. Δεν βγάζουν όμως ανακοίνωση, λέει, για να μη δημιουργηθεί χάος, αλλά υπάρχει δέσμευση και υπόσχεση να δοθούν και τα 3 μαθήματα και δεύτερη φορά. Θεωρώ ότι αύριο δεν πρέπει να ανέβει κανείς μετά από την κοροϊδία που βιώσαμε όλοι σήμερα, ενώ τουλάχιστον, όσοι πραγματικά δεν μπορούν ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΝ!!! ΔΕΥΤΕΡΗ εξέταση λοιπόν και όλα τελειώνουν για σήμερα... Α! Και ο κ. Κούκιος μου είπε ότι μπορούμε να περπατήσουμε κι από την Κατεχάκη μέχρι το Πολυτεχνείο, γιατί κάποιοι είναι διαβασμένοι και αυό θα κάνουν... Ο παραλογισμός πέρα από τα όρια του... Και όσοι ανέβουν ας κάνουν καμιά φασαρία για τους συμφοιτητές τους που δεν μπορούν να έρθουν... Νομίζω τους το οφείλουν...! ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 4:54 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 69 από fotinit17 Τι είναι αυτά καλέ; Ή γίνεται η εξέταση ή δεν γίνεται! Πάλι πνιγήκαμε σε μια κουταλιά νερό μου φαίνεται... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 5:46 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 70 από panos108 Και καμία ανακοίνωση πολύ έξυπνο από μεριά της σχολής. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 7:13 pm