Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13)

61
Λένε επίσης σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνει πως πρόκειται για την πλειοψηφία του Φ.Σ να στείλουμε οσα περισσότερα μαιλ γίνεται μαζί με το κέιμενο του Δ.Σ των φοιτητών....
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

67
Να πω μία γνώμη.. αν κ δεν με αφορα αμεσα (οποτε αν θελετε "σκοτωστε με"). Προσωπικα θεωρω χειροτερη την αμφιβολια αν θα δωθουν ή οχι μαθηματα παρα το να δωθουν εν μεσω απαεργιας. και εξηγουμαι... αν ξερει κανεις με σιγουρια απ την αρχη, μπορει να οργανωθει κ να δει πως μπορει να ανεβει ή ακομη κ το αν θα ανεβει. αν ομως δεν το ξερει, σπαταλαει κ χρονο απο το διαβασμα κ αποδιοργανωνεται κ στο τελος ολοι παραπονεμενοι μενουν...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

68
Από το facebook:

Λοιπόν: Μίλησα με τον Κούκιο ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ και μου είπε πως όλοι οι διδάσκοντες συμφώνησαν να γίνει επαναληπτική εξέταση σε όλα τα μαθήματα κάποια στιγμή στο τέλος. Δεν βγάζουν όμως ανακοίνωση, λέει, για να μη δημιουργηθεί χάος, αλλά υπάρχει δέσμευση και υπόσχεση να δοθούν και τα 3 μαθήματα και δεύτερη φορά. Θεωρώ ότι αύριο δεν πρέπει να ανέβει κανείς μετά από την κοροϊδία που βιώσαμε όλοι σήμερα, ενώ τουλάχιστον, όσοι πραγματικά δεν μπορούν ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΝ!!! ΔΕΥΤΕΡΗ εξέταση λοιπόν και όλα τελειώνουν για σήμερα... Α! Και ο κ. Κούκιος μου είπε ότι μπορούμε να περπατήσουμε κι από την Κατεχάκη μέχρι το Πολυτεχνείο, γιατί κάποιοι είναι διαβασμένοι και αυό θα κάνουν... Ο παραλογισμός πέρα από τα όρια του... Και όσοι ανέβουν ας κάνουν καμιά φασαρία για τους συμφοιτητές τους που δεν μπορούν να έρθουν... Νομίζω τους το οφείλουν...!