Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 1 από fotinit17 Μην βαράτε, δεν ανέβασα (ακομα) το πρόγραμμα Ρωτήσαμε στη γραμματεία και το πρόγραμμα έχει βγει και έχει δοθεί στις παρατάξεις. Δευτέρα με Τρίτη θα ανακοινωθεί και επίσημα. Οι εξετάσεις αρχίζουν Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και τελειώνουν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Επίσης, το σημαντικότερο είναι οτι "υποσχέθηκαν" οτι είναι σχετικά αραίο. Dum spiro spero Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Δευ 21 Ιαν 2013, 8:42 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά. Λόγος: Προσθήκη συνημμένων "I went numb when I learned to see..." Συνημμένα programma_exetasewn_xeimerino_2013-v3.pdf Πρόγραμμα εξετάσεων χειμερινών εξ. (2012-13) - Ορθή επανάληψη 21/1/13 (154.99 KiB) Μεταφορτώθηκε 622 φορές ΠαράθεσηΠαρ 11 Ιαν 2013, 1:48 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου [28.01-22.02] 2 από Michalis3 Για να δούμε... ΠαράθεσηΠαρ 11 Ιαν 2013, 2:09 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου [28.01-22.02] 3 από 007 fotinit17 έγραψε:Μην βαράτε, δεν ανέβασα (ακομα) το πρόγραμμα Ρωτήσαμε στη γραμματεία και το πρόγραμμα έχει βγει και έχει δοθεί στις παρατάξεις. Δευτέρα με Τρίτη θα ανακοινωθεί και επίσημα. Οι εξετάσεις αρχίζουν Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και τελειώνουν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Επίσης, το σημαντικότερο είναι οτι "υποσχέθηκαν" οτι είναι σχετικά αραίο. Dum spiro spero dafuq? Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΠαρ 11 Ιαν 2013, 3:27 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου [28.01-22.02] 4 από αϊ-ο Να το πω.. να μην το πω.. ενας καθηγητης μας ειπε οτι η πρυτανεια εβγαλε ανακοινωση οτι η εξεταστικη περιοδος θα αρχισει στις 4/2 για ολο το πολυτεχνειο, αλλα μονο η σχολη μας δεν το τηρησε. Γιατίιιιιιιι??? (μεταφερω την πληροφορια δεν το εχω ψαξει ουτε εχω στα χερια μου κατι συγκεκριμενο) In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΠαρ 11 Ιαν 2013, 4:52 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου [28.01-22.02] 5 από X-MAN fotinit17 έγραψε:Μην βαράτε, δεν ανέβασα (ακομα) το πρόγραμμα Ρωτήσαμε στη γραμματεία και το πρόγραμμα έχει βγει και έχει δοθεί στις παρατάξεις. Δευτέρα με Τρίτη θα ανακοινωθεί και επίσημα. Οι εξετάσεις αρχίζουν Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και τελειώνουν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Επίσης, το σημαντικότερο είναι οτι "υποσχέθηκαν" οτι είναι σχετικά αραίο. Dum spiro spero Κάτι παραπάνω ξέρουμε; ΠαράθεσηΠαρ 11 Ιαν 2013, 4:58 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου [28.01-22.02] 6 από panos108 αϊ-ο έγραψε: Να το πω.. να μην το πω.. ενας καθηγητης μας ειπε οτι η πρυτανεια εβγαλε ανακοινωση οτι η εξεταστικη περιοδος θα αρχισει στις 4/2 για ολο το πολυτεχνειο, αλλα μονο η σχολη μας δεν το τηρησε. Γιατίιιιιιιι??? (μεταφερω την πληροφορια δεν το εχω ψαξει ουτε εχω στα χερια μου κατι συγκεκριμενο) αακουσα και εγώ οτι οι ηλεκτρολόγοι ξεκινάνε στις 04/02.. και στο κάτω κάτω υποτίθεται ήταν 2 εβδομάδες παράταση αυτό τώρα είναι 1! People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 11 Ιαν 2013, 6:05 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 7 από panos108 Αυτό είναι το επίσημο ακαδημαϊκό ημερολόγιο του ΕΜΠ, σύμφωνα με το οποίο η λήξη των μαθημάτων θα ήταν στις 11/1. Όμως, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου για το 2012 άρχισαν τουλάχιστον 1 βδομάδα αργότερα, καθώς όπως θυμάστε είχαν γίνει διάφορες απεργίες, έτσι όλο πρόγραμμα των μαθημάτων θα έπρεπε να είχε πάει μια βδομάδα αργότερα δηλαδή να τελειώναμε επίσημα 18/01. Η εξεταστική ακούγεται ότι θα ξεκινήσει 28/01 δηλαδή για όλες τις καταλήψεις που έγιναν πήραμε 1 μόνο βδομάδα παράταση? Ή μήπως η πρώτη βδομάδα που είχε χαθεί δεν μετράει? People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΣάβ 12 Ιαν 2013, 4:00 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου [28.01-22.02] 8 από madadayo panos108 έγραψε:αϊ-ο έγραψε: Να το πω.. να μην το πω.. ενας καθηγητης μας ειπε οτι η πρυτανεια εβγαλε ανακοινωση οτι η εξεταστικη περιοδος θα αρχισει στις 4/2 για ολο το πολυτεχνειο, αλλα μονο η σχολη μας δεν το τηρησε. Γιατίιιιιιιι??? (μεταφερω την πληροφορια δεν το εχω ψαξει ουτε εχω στα χερια μου κατι συγκεκριμενο) αακουσα και εγώ οτι οι ηλεκτρολόγοι ξεκινάνε στις 04/02.. και στο κάτω κάτω υποτίθεται ήταν 2 εβδομάδες παράταση αυτό τώρα είναι 1! Λοιπόν, αυτό αποτελεί διαστρεβλωση της αλήθειας. Η πρυτανεία έδωσε τη δυνατότητα από 1 έως 3 εβδομάδες παράταση ανάλογα με τις ανάγκες της σχολής. πχ οι πμ νομίζω δεν πήραν καν παράταση ή μονο μία εβδομάδα. εγώ ετσι ακουσα τουλαχιστον! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 12 Ιαν 2013, 4:59 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 9 από panos108 Μήπως χρειαζόταν παραπάνω παράταση ? γιατί όπως λέω πιο πάνω τη μια την είχαμε χάσει στην αρχή. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΣάβ 12 Ιαν 2013, 5:35 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου [28.01-22.02] 10 από wavesofdeath madadayo έγραψε:panos108 έγραψε:αϊ-ο έγραψε: Να το πω.. να μην το πω.. ενας καθηγητης μας ειπε οτι η πρυτανεια εβγαλε ανακοινωση οτι η εξεταστικη περιοδος θα αρχισει στις 4/2 για ολο το πολυτεχνειο, αλλα μονο η σχολη μας δεν το τηρησε. Γιατίιιιιιιι??? (μεταφερω την πληροφορια δεν το εχω ψαξει ουτε εχω στα χερια μου κατι συγκεκριμενο) αακουσα και εγώ οτι οι ηλεκτρολόγοι ξεκινάνε στις 04/02.. και στο κάτω κάτω υποτίθεται ήταν 2 εβδομάδες παράταση αυτό τώρα είναι 1! Λοιπόν, αυτό αποτελεί διαστρεβλωση της αλήθειας. Η πρυτανεία έδωσε τη δυνατότητα από 1 έως 3 εβδομάδες παράταση ανάλογα με τις ανάγκες της σχολής. πχ οι πμ νομίζω δεν πήραν καν παράταση ή μονο μία εβδομάδα. εγώ ετσι ακουσα τουλαχιστον! Εδώ να πω οτι οι ναυπηγοί ξεκινούν εξεταστική σε μία εβδομάδα. Νομίζω ότι μόνο οι ηλεκτρολόγοι πήραν τόσο μεγάλη παράταση και ξεκινούν εξεταστική 4 Φεβρουαρίου. ΠαράθεσηΚυρ 13 Ιαν 2013, 11:54 pm