Διαφημίσεις σε forum 1 από ALE Καλησπέρα! Ήθελε να ρωτήσω, περισσότερο τον διαχειριστή "Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να μην εμφανίζονται διαφημίσεις (τύπου iphone) σε forum ; " γιατί έφτιαξε ο αδελφός μου ένα forum και εμφανίζονται διαφημίσεις ΠαράθεσηΠαρ 04 Ιαν 2013, 8:48 pm
Re: Διαφημίσεις σε forum 2 από MakisH Μην τα πετάς έτσι αυτά άνθρωπέ μου, προς στιγμήν κατάλαβα ότι εμφανίζονται διαφημίσεις στο δικό μας forum... Υποθέτω το έφτιαξε σε κάποιο free forum hosting website. Αυτά τα sites σου δίνουν τη δυνατότητα μεν να φτιάξεις δωρεάν ένα forum (με πολλούς περιορισμούς), αλλά σου επιβάλλουν διαφημίσεις. Το καλύτερο που έχει να κάνει (για πολλούς λόγους μεταξύ των οποίων και οι διαφημίσεις) είναι να το μεταφέρει σε κάποιον επί πληρωμή host. Οι τιμές δεν είναι και τόσο απαγορευτικές. Βρίσκεις με λιγότερα από 10€/μήνα πολύ ικανοποιητικές υπηρεσίες. ΥΓ: Μιλάμε κυρίως για hosts στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ πιο ακριβά. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 04 Ιαν 2013, 9:07 pm
Re: Διαφημίσεις σε forum 3 από alkinoos Dear Maki να σου αναφέρω ότι τέτοιου είδους διαφημίσεις (υπογραμμισμένες λέξεις με μπλε χρώμα όπου αν σταθεί πάνω τους ο κέρσορας και χωρίς να τις πατήσεις, σου εμφανίζουν σε μικρά σχετικά πλαίσια διαφημίσεις τύπου i-phone) εμφανίζονται και σε εμένα εδώ και καιρό σε οποιαδήποτε νομίζω ιστοσελίδα και σίγουρα και στο forum μας! Αν έχει σημασία, sorry που δεν το ανέφερα νωρίτερα! ΠαράθεσηΣάβ 05 Ιαν 2013, 5:06 pm
Re: Διαφημίσεις σε forum 4 από Σοφια Είναι σίγουρα κάποιο θέμα που έχει το δικό σου pc. Μου είχε γίνει κι εμένα παλιότερα και είχα ρωτήσει εδώ αν παίζει να υπάρχουν διαφημίσεις αλλά από ότι κατάλαβα και ξέρω ο admin θα σκεφτόταν να αυτοπυρποληθεί( ) παρά να αφήσει διαφημίσεις εδώ..Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το adblock Plus και το adblock (βαλτα στο google θα βρεις ακρη μια χαρά) για να σου φύγουν πολλά ενοχλητικά πραγματάκια.. ΠαράθεσηΣάβ 05 Ιαν 2013, 5:18 pm
Re: Διαφημίσεις σε forum 5 από keiner Πάντως,εμφανίζονται και σε μένα τέτοιου είδους διαφημίσεις,που περιγράφει η/ο alkinoos ,ενώ έχω το adblock Για του λόγου το αληθές, ένα print screen "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΣάβ 05 Ιαν 2013, 5:33 pm
Re: Διαφημίσεις σε forum 7 από alkinoos Σοφία έχω επίσης το adblock κι εγώ! ΠαράθεσηΣάβ 05 Ιαν 2013, 5:36 pm
Re: Διαφημίσεις σε forum 8 από Σοφια Ωωω τι να πω..εγώ όταν το είχα βάλει είχε φύγει η σαβούρα...μάλλον δεν αρκεί... ΠαράθεσηΣάβ 05 Ιαν 2013, 5:49 pm
Re: Διαφημίσεις σε forum 9 από MakisH Τότε κάντε ένα καλό έλεγχο για ιούς-adware και κόψτε τις επισκέψεις σε περίεργα sites και τις εγκαταστάσεις περίεργων προγραμμάτων... (ή απλώς... βάλτε Linux!) Δεν είναι από την πλευρά του forum αυτές οι διαφημίσεις, κάτι έχουν τα pc σας! Και ναι, το adblock plus είναι πρακτικά "must", αλλά μάλλον δεν πιάνει περιπτώσεις που η διαφήμιση μπαίνει στην πλευρά του pc σας. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 05 Ιαν 2013, 5:50 pm
Re: Διαφημίσεις σε forum 10 από alkinoos Ωωω γενικά κολλάει λίγο το μηχανηματάκι....... Ας επανέλθει τότε η καλή φήμη του forum, αν και ποτέ δεν αμφισβητήθηκε!!! ΠαράθεσηΣάβ 05 Ιαν 2013, 5:54 pm