Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13)

11
Παιδιά να σας κανω μια ερώτηση; Φέτος που άλλαξαν οι καθηγητές, συνεχίζει να ισχύουν οι 2 απαλλακτικές πρόοδοι για το μάθημα; Επίσης έχει ακουστεί κάτι για τα παιδιά από μεγαλύτερο εξάμηνο αν θα μπορούν να συμμετάσχουν; Και τέλος, ξέρουμε μήπως πότε η ημερομηνία για την πρώτη πρόοδο; Ευχαριστώ

12
Από ότι μας είπαν πρόοδος ναι θα ξαναγίνει! Για τα παιδιά από μεγαλύτερα έτη δεν αναφέρθηκε κάτι λογικά ισχύει ότι και για μας του τρίτου έτους. Τώρα για το πότε θα γίνει η πρώτη πρόοδος από ότι άκουσα μάλλον θα είναι εκεί κοντά στις διακοπές των Χριστουγέννων για να έχουμε προλάβει να κάνουμε ακόμη μαθήματα. :)

13
είναι και στις σημειώσεις αλλά μάρεσε και νομίζω αξίζει να δουν όλοι http://www.dnalc.org/resources/3d/03-me ... basic.html. Έχει πολλά βιντεάκια νομίζω το site να χαζέψει κανείς :nerd: :nerd: (αυτο δν παίζει chrome νομίζω )
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding

18
Από ότι κατάλαβα θα είναι χωρισμένο σε βιοχημεία βιολογία και η βιολογία κάποια θα είναι από τον Χριστακόπουλο και κάποια από τον Τόπακα. Τώρα για μορφή υποθέτω ερωτήσεις
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding

20
η απάντηση του κ.Τόπακα στο mail που του έστειλα ήταν η εξής 'Τη Δευτέρα θα σας ενημερώσουμε για την πρόοδο.
Δυστυχώς έχουν χαθεί αρκετά μαθήματα οπότε πρέπει να δούμε συνολικά την κατάσταση.'