[1o] Μαθηματικά Ι (2012-13) 1 από BrAVeSirRObin Παραθέτω εδώ μια σειρά από pdf τα οποία πιθανόν να σας φανούν χρήσιμα στο κομμάτι του κ.Αρβανιτάκη... Σημειώσεις από το αντίστοιχο μάθημα στο τμήμα του ΣΕΜΦΕ (κατεβασμένες από το αντίστοιχο φόρουμ του Σεμφε) Analysi_I1.pdf Analysi_I2.pdf Και ένα pdf ακόμα από το ΑΠΘ, για την ανάλυση... Εισαγωγή Στην Πραγματική Ανάλυση, Δημήτριος Μπετσάκος Α.Π.Θ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι).pdf Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! ''
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 2 από veronika... Παιδιά έχω αγχωθεί αρκετά στα Μαθηματικά, στο κομμάτι του Αρβανιτάκη... τα λέει υπερβολικά γρήγορα, δηλαδή πετάει έναν ορισμό και μετά σου λέει απέδειξε αυτό κι εκείνο και εσύ δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις... μπορείτε να μου πείτε εσείς τι κάνατε όταν είχατε το μάθημα; Πώς διαβάζατε; Αν πήρατε κάποιο βοήθημα; οτιδήποτε... thanks beforehand!
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 3 από GK1992 Οι παραδοσεις του Αρβανιτακη στοχεύουν απλά σε μια γενικότερη κατανόηση της Ανάλυσης και δεν εχουν σχεση με αυτα που βαζει. Θα μπει στο τελευταιο μαθημα θα σας δειξει 2 ολοκληρωματα και 2 θεματα ακολουθιες και αυτα θα βαλει. Μη τρελαίνεστε απο αυτά που γράφει στον πίνακα, κάνει ενδιαφέρουσες διαλέξεις αλλά το μάθημα του είναι χόμπυ. Και ποτέ να μην πατήσετε δε θα χετε προβλημα στο τέλος. Στα περι δυσκολίας κ.λ.π. γενικά ακολουθίες/σειρές είναι κάτι ξένο σε σχέση με αυτά που έχετε κάνει στο λυκειο και απλά εαν θέλετε και σας ενδιαφέρει μπορείτε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω να τα καταλάβετε με σημειώσεις ή Σπιβακ, αλλιώς πραγματικά δεν τρέχει τίποτα. Θα χορέψετε ...
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 4 από BrAVeSirRObin Γεια σου Βερόνικα! Καλωσόρισες στην σχολή και πίστεψέ με στην σχολή που είσαι έχεις να δεις πολλά τρελά Μέσα σε αυτά είναι και ο κ.Αρβανιτάκης Για να σου απαντήσω τώρα...εγώ για το κομμάτι του Αρβανιτάκη διάβασα από τα pdf που έχω ανεβάσει στο πρώτο πόστ. Είναι σημειώσεις από του ίδιου αντικειμένου μάθημα στη ΣΕΜΦΕ. Με κάλυψαν πλήρως, εκτός από το κομμάτι από τα ολοκληρώματα στα οποία αυτά που κάνει ο κ.Αρβανιτάκης στον πίνακα υπεραρκούν Μην αγχώνεσαι δεν είσαι η μόνη τα βρήκε σκούρα... Οι περισσότεροι καταφεύγουν στη λύση Γκαρούτσος, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει υλικό και εδώ τσάμπα, δεν είναι ανάγκη να χαλάσεις λεφτά και χρόνο για να το αγοράσεις Με πρόλαβε ο GK1992!!! +1 ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! ''
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 7 από dodos Χρειάζεσαι 4 γκαρούτσους για αυτο δεν σου συνιστώ να τους αγοράσεις (τουλάχιστον καινουργιους). Τα βιβλία νομίζω ειναι Ανάλυση Ι, Ανάλυση ΙΙ, Μαθήματα Γραμμικής Αλγεβρας και αναλυτικη γεωμετρίας και ακολουθίες πραγματικών αριθμων
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 8 από MakisH Δεν είναι κακό να χρησιμοποιείς και βοηθήματα, είναι λογικό να θες να λύσεις κάποιες ασκήσεις παραπάνω, αλλά δώσε μια ευκαιρία και στα βιβλία και τις σημειώσεις σου! Τόσοι μπόρεσαν και χωρίς (συζητήσιμης ποιότητας) βοηθήματα. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 9 από panos108 δεν ξέρω αν μπορούν να βοηθήσουν οι γκαρούτσοι πολύ στον αρβανιτάκη πάντως. Όπως λέει και ο ΜakisH δώσε ευκαιρίες στις σημειώσεις. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 10 από AnastasiaN Οι Γκαρούτσοι είναι εντελώς εκτός πνεύματος σε σχέση με το μάθημά του. Οι σημειώσεις που ανέβασε ο BraveSirRObin είναι κατατοπιστικότατες. Από αυτές είχα διαβάσει και εγώ. Επιπλέον όσο περνάει ο καιρός θα εξοικοιώνεστε με το στυλ του Αρβανιτάκη και δε θα έχετε πρόβλημα. Ψυχραιμία... Einmal ist keinmal