Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 11 από fotinit17 Εγώ απο Νέα Σμύρνη που έρχομαι με τα ΜΜΜ είναι περίπου 1 ώρα απόσταση. Το έχω κάνει και σε 40 λεπτά , το έχω κάνει και σε 1ώρα και 20 λεπτά Δεν είναι στάνταρ, γιατί εξαρτάται αν θα πετύχεις όλα τα μέσα αμέσως. Για να έρθω παίρνω τράμ, μετρό (κόκκινη γραμμή), μετρό (μπλε γραμμή) και last but not least το υπέροχο 242 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 6:18 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 12 από johnanto Ειμαστε και γείτονες λοιπόν. Σε 45' στην πλατεία. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 7:51 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 13 από fotinit17 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 7:59 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 14 από johnanto Εγώ εκεί θα 'μαι πάντως. Στον οβελίσκο (ή παλούκι).. Κατά τις οχτώμησι. Θα φοράω ένα γαρύφαλλο στο πέτο. 'Ντάξει, δεν θα φοράω γαρύφαλλο, αλλά θα είμαι εκεί. Πέρνα να πεις ένα γεια. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 8:03 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 15 από MakisH Ρε συ, κάτσε πρώτα να μπεις στη σχολή και κοιτάς μετά για κορίτσια... Έχουμε πολλά... Και όμορφα! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 8:06 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 16 από johnanto Όπα όπα, παρεξηγήθηκα. Έχω κανονίσει εκεί, δεν θα πάω έτσι... Ούτως ή άλλως δεν ψάχνω κορίτσι ιδιαίτερα αυτό τον καιρό.. Τώρα αν είναι αρκετά όμορφα τα κορίτσια της σχολής μπορεί να αλλάξω γνώμη μετά. Λοιπόν, εγώ πάω γιατί θα το κόψω με τα πόδια και θέλω κανά 20λεπτο, οπότε τα λέμε! Άντε γεια! I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 8:11 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 17 από MakisH Ρε συ, ποτέ μην τη λες αυτή τη φράση... Λέγε οτι ψάχνεις........ ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 8:12 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 18 από johnanto Το ήξερα ότι κάτι καλό θα απαντήσεις.. Όντως, κλαψιάρικο ύφος δεν πιάνει, αλλά αυτό δεν το είπα με κλάψα, άσε που αν πεις δεν ψάχνεις αλλά κάνεις μια εξαίρεση γι' αυτήν μπορεί να νιώσει και κολακευμένη.. Έφυγα. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 8:16 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 19 από MakisH Ατςςςςςς...... Άντε, καλή "ψαριά" ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 8:17 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 20 από dimitra χαχα!!!το κορίτσι το ρωτήσατε???? εγώ μένω Ηλιούπολη,συνεπώς με αμάξι από κατεχάκη τα πρωινά θέλω περίπου ένα μισάωρο(στη χειρότερη περίπτωση)..Αν πάρω τα ΜΜΜ όμως παίρνω ενα λεωφορείο από το σπίτι μου ως το μετρό,πηγαίνω σύνταγμα,εκεί αλλάζω,πηγαίνω κατεχάκη από όπου θα πρέπει να περιμένω λατρεμένο 242!!!και αφού χάσω την πρώτη ώρα,φτάνω στη σχολή!!!! ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 2:22 am