Re: Προγνωστικά ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

32
Μετά από αν μη τι άλλο πετυχημένες στοιχηματικές προβλέψεις την τελευταία βδομάδα, δικαίως κατέκτησα τον τίτλο του Κουβανίου.
Κάτω από τη θέση 118 του Π.Π πλέον...το πιο ''γενναίο'' στοιχείο...το νέο ευγενές αέριο...το

ΚΟΥΒΑΝΙΟ :nuke: :tomato: :razz:

Ζηλέψτε ελεύθερα! :nerd: :razz:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

35
Αυτό είναι πολύ παλιό κείμενο, πραγματικό ευαγγέλιο.
Κυρίως betradio.com μπαίνω και ακούω απο εκεί.

Το highlight παντως : "Παίζουμε επιλεκτικά και όχι κάθε μέρα. Το καθημερινό παιχνίδι είναι ασύμφορο λόγω της γκανιότας και εκτός αυτού μας παρασύρει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. "
Θα χορέψετε ...

36
Αφου ρε εμείς πάμε κόντρα στην γκανιότα :razz:

Λοιπον έλα να δούμε αυτα, μελετημένα...

150 Παλμειρας Κοριτιμπα OVER / X
151 Σπορτ Ρεσιφε Γκρεμιο UNDER

Μελετημένα ομως :razz:

Ξεκινα αυτό που λεγες να κανουμε επίσημο εικονικό μπετ 8-)

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

37
Ρε εγω το λεω δεν ειμαι συνεπής και αρα θα χάνω σίγουρα πολλές και καλές απο αυτές που λέμε "παικτικές ευκαιρίες".
Αποφάσισε τι βάση γουστάρεις, νομίζω 10000 μονάδες είναι καλές, αν μπορέσω το Σουκου αρχίζω.
Θα χορέψετε ...

38
Ωραία 10000 μονάδες! ΘΕΛΩ ΜΕΛΕΤΗ ΟΜΩΣ! Κανε ενα παραδειγμα δηλαδή θα λεμε ποσες μοναδες παιζουμε? :|

39
Αυτό είναι στη διακριτική σου ευχέρεια ανάλογα με το ποιά είναι η στρατηγική σου για να μην φτιάξεις ελλειματική κάβα, καθώς αυτός είναι ο νούμερο ένας στόχος, πριν απο το κέρδος.
Εγώ αν έπαιζα Σουκου θα έβαζα λόγου χάρη μια τριάδα με αποδόσεις έστω 2.30-2.10-2.50 σε trixie με 30 μοναδες σε καθε δυάδα και 15 στην τριάδα. Αν πιασεις μια δυάδα θα βγάλεις μίνιμουμ με το σετ μικρότερων αποδόσεων 145 μονάδες, δηλαδή αμέσως αμέσως το συνολικό στοίχημα των 3Χ30+15=105 και κάτι ψιλά ενω αν κάτσει μια μεγαλύτερη δυάδα ή ακόμα καλύτερα και η τριάδα παίρνεις περισσότερα. Αυτό πάντα δεδομένου οτι βρήκες παιχνίδια σε παικτική αξία που πιστεύεις οτι κλέβεις την γκανιότα. Απο κεί και πέρα Σουκού αν έχει καλό δελτίο μπορείς να παίξεις και μια τριάδα καρφωτή με 2 σημεία ενα οβέρ ή ακόμη και κάποιο πολύ ψηλό μονό αποδεκτό, πάντα βέβαια το τελευταίο με προοπτική να βγάλεις λεφτά στο live.
Θα χορέψετε ...

40
BrAVeSirRObin έγραψε:
Λοιπον έλα να δούμε αυτα, μελετημένα...

150 Παλμειρας Κοριτιμπα OVER / X
151 Σπορτ Ρεσιφε Γκρεμιο UNDER

Μελετημένα ομως :razz:
ΓΙΑΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.jpg
(24.75 KiB) Καμία μεταφόρτωση ακόμη
Spoiler: show
Spoiler: show
Γιατί και εσύ καλέ γειτόνισσα???? :razz: