Re: Εγγραφές και έναρξη μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-1

21
Πήγα στον σύνδεσμο για ηλεκτρονική εγγραφή και βγάζοντας τα στοιχεία μου μου είπε πως πρέπει να απευθυνθώ στη γραμματεία...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Δευ 01 Οκτ 2012, 5:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετατροπή από κεφαλαία. Παρακαλούμε όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ, όχι greeklish. :-)

23
panos108 έγραψε:Ως πρωτοετής νομίζω μπορείς μόνο από τη γραμματεία.
Δεν νομιζεις, ΞΕΡΕΙΣ!

@Petros13: Ξερει, μην τον ακους. Την πρωτη φορα, μονο στην γραμματεια!
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

24
Παιδιά μπαίνω στο 5ο εξάμηνο αλλά δεν μπορώ να κάνω την εγγραφή ηλεκτρονικά. Εκεί που λέει "εγγραφή σε εξάμηνο", τα γράμματα είναι γκρι και δεν μπορώ να το πατήσω. Είναι και σε εσάς έτσι? :(

25
Ναι και σε εμένα το ίδιο. Δοκίμασε εδώ.

edit: Έχει κανείς ιδέα γιατί στα επιλογής του 9ου εξαμήνου "Ανόργανες Βιομηχανίες" και "Μαθηματική Θεμελίωση - Χημική Θερμοδυναμική" έχει υποσημείωση:
«Όσοι φοιτητές έχουν προβιβάσιμο βαθμό σε κάποιο απο τα αντίστοιχα μαθήματα, σε προηγούμενα έτη, και οφείλουν Επιλογή του 9ου εξαμήνου υποχρεούνται να επιλέξουν ένα άλλο απο την ομάδα Επιλογών.» ??????

28
panos108 έγραψε:Γνωριζει ξανεις που πρεπει να παμε τη δευτερα στο εργαστηριο του ΜΦΔ ? και τι θα κάνουμε ?
Δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω... Πρωτη μερα και εργαστηριο;
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

30
Λογικά όχι. Αλλά επειδή γίνονται διάφορες καφρίλες στα μαθήματα που έχουν το εργαστήριο πριν τη διάλεξη στο πρόγραμμα, και μερικοί που δεν ενημερώνονται βρίσκονται στο τέλος με ό,τι περισσεύει, το εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών είναι στον 3ο όροφο, κάτω από τη Θερμοδυναμική. Ρωτήστε.