Το ΕΜΠ στη Φρικιπαίδεια

1
Ένα link που είναι περίεργο που δεν έχει ήδη μπει... Πολλοί από εσάς θα το έχετε διαβάσει. Πρόκειται για το άρθρο που αντιστοιχεί στο λήμμα "ΕΜΠ" στην Φρικιπαίδεια, το οποίο παρουσιάζει με χιουμοριστικό τρόπο (αν και όχι πάντοτε τόσο εύστοχο) το ΕΜΠ, τις "φυλές" του και τον μύθο γύρω από αυτό.

Απολαύστε υπεύθυνα κάνοντας κλικ εδώ. :D

Υπ' όψιν ότι ανανεώνεται κάθε τόσο.

Re: Το ΕΜΠ στη Φρικιπαίδεια

4
Κι εμένα μου αρέσει πολύ, αλλά όχι και κατσαριδοκτόνοι βρε παιδιά... :-P Καλύτερο από το "γιαουρτάδες" που είχε πριν πάντως.

Όπως και να το κάνει κανείς, πχ τα "μπετατζήδες" ή "γκαραζιέρηδες" είναι κοινώς αποδεκτά ονόματα για τις αντίστοιχες φυλές :P

5
Χαχα, το θυμαμαι αυτο, πριν καποιο καιρο ελεγα κατι βλακειες για χατζηγιαννηδες και του εκανα μερικες τροποποιησεις! Η τελευταια παραγραφος ειναι επι το πλειστον δικη μου.

Λοιπον λεω να βρουμε τιποτα πιο εμπνευσμενο για να το συμπληρωσουμε!
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

7
Επίσης, η φυλή των Χημικών Μηχανικών είναι η μόνη εξουσιοδοτημένη να σχεδιάζει και να κατασκευάζει πυρηνικούς αντιδραστήρες, καθώς και πυρηνικές βόμβες (και ατομικές άμα δεν υπάρχει παρέα). Επειδή όμως υπάρχουν άρθρα σαν κι αυτό τσαντίζονται και δεν φτιάχνουν τίποτα, έτσι μας έρχεται η ΔΕΗ κούκος - αηδόνι (το γνωστό ωδικό πτηνό που βρίσκει στέγαση δίπλα από τα επικίνδυνα χημικά απόβλητα πίσω από το κτίριο της λεγάμενης φυλής).
Επίσης είναι γνώστοί και ως καταστροφείς καθώς όποτε έχουν εργαστήριο τα κάνουν όλα μαντάρα , καταπίνουν άφθονες ποσότητες υδροχλώρικού οξέως και μαστουρώνουν με αμμωνία.<----Εκτος απο αυτο
Έχει συμβεί να εκκενωθεί το Τμήμα της Πολυτεχνειούπολης που στεγάζεται η φυλή, λόγω διαρροής επικίνδυνων αερίων (Φθόριο, υδροκυάνιο κλπ.).

Το χα γραψει την μερα που μας ελεγε ο λιοδακης κατι τρομερες ιστοριες με ατυχηματα στην σχολη για να τονισει ποσο σημαντικη ειναι η ασφαλεια στο εργαστηριο :lol:
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

9
Τι θα λέγατε να συμπληρώναμε λίγο το άρθρο; Έχω διάφορες ιδέες αλλά μηδενική αίσθηση αστειότητας... :( Περικλή ανάλαβε! :D

Θα έλεγα να προσθέσουμε κάτι σε στυλ:
"χαρκατηρίζονται από μαθήματα όπως Ανόργανη Χημεία, Αναλυτική Χημεία, Οργανική Χημεία, Βιοχημεία, Ενόργανη Χημεία, Πυρηνική Χημεία, Ραδιοχημεία, Ακτινοχημεία, Ηλεκτροχημεία, Φυσικοχημεία,..." κτλ κτλ

ή τουλάχιστον κάτι σε στυλ:
"χαρακτηρίζονται από μαθήματα όπως Φυσική, Χημεία, Φυσικοχημεία, Χημική Φυσική,..."

Ας αναλάβει κάποιος να αστειέψει αυτές τις ιδέες :P

10
Αντε λοιπον, ας μαζεψουμε διαφορες ιδεες, να ανοιξουμε δικο μας αρθρο οπως εχουν ολες οι σχολες που σεβονται τον εαυτο τους!