Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ!

51
Νομίζω ανοιγοκλείνει αμέσως, δεν προλαβαίνει να μπει σε διαδικασία boot. Την ώρα που δείχνει το bios post σβήνει. Αλήθεια, αυτό το δείχνει;

Πες μου αν θες να το δούμε μαζί! (λίγο ζόρικο αυτές τις μέρες βέβαια)

52
καινουρια motherboard......τρελά λεφτα. Που δεν εχω LOL
Δεν δειχνει τιποτα δεν προλαβαινει καν να ανοιξει η οθονη...δεν εχουμε χρονο να το δουμε μαζι. Θα τσεκαρω τι ειναι απο αυριο και μετα θα δω τι θα κανω...
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

53
Επίσης, δοκίμασε αν γίνεται να μπεις στο bios και να αλλάξεις το boot sequence μήπως και διαβάζει κανονικά CD/DVD και μπορείς να κάνεις καμιά επιδιόρθωση από εκεί.
MaHaHoU έγραψε:καινουρια motherboard......τρελά λεφτα. Που δεν εχω LOL
Δεν δειχνει τιποτα δεν προλαβαινει καν να ανοιξει η οθονη...δεν εχουμε χρονο να το δουμε μαζι. Θα τσεκαρω τι ειναι απο αυριο και μετα θα δω τι θα κανω...
Μάλλον δε γίνεται από ότι βλέπω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Michalis3 την Τετ 20 Ιουν 2012, 10:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

55
Επειτα απο επανατοποθετηση κομματιών με μεγάαααλη προσοχη υπομονη και επιμονη, ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα χωρις κανένα restart από μόνος του. Δηλώνω άγνοια απλά ...:P
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

57
Δε βρήκα καμιά βίδα. Ο υπολογιστής ήταν καθαρός. Στην αρχή τον έτρεξα χωρίς ram και drivers και εκανε τα ιδια. Εβγαλα και τον σκληρο να δω αν τουλαχιστον ανοιγει, ουτε καν. Εβαλα μετα προσεκτικα τις ram τσεκαρα για αλλη μια φορα την M/B, τους πυκνωτες, την μπαταρία...Συνέδεσα όλα τα καλωδια και ο υπολογιστης ανοιξε κανονικά. Χωρις καμια επαναληψη. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλά. Να δω αν θα συνεχισει ετσι κι αυριο...
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

59
Μη σε ανησυχει...πρέπει να εξεταστεί και η μητρική. Απλά απέρριψα το θέμα του σκληρού και των Ram. :) Μέσα στο καλοκαίρι θα το πάω για service καλού κακού. Δεν θα θελα να κολλήσει στο γράψιμο της διπλωματικής :S
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと