Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 31 από Xgal Μεχρί πότε είναι? Και που ακριβώς μπένουμε για να την κάνουμε? ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 8:07 pm
Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 32 από Σοφια Μέχρι την ημέρα της εξέτασης του μαθήματος είναι..τώρα για το που μπαίνουμε και πως...δεν ξέρω..γι αυτο πρέπει να ενημερωθούμε.. ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 8:20 pm
Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 33 από AnastasiaN θα πάω εγώ την Τρίτη μάλλον να ξελασπώσω το έτος. θυσιάζομαι για σας Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 8:51 pm
Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 34 από Σοφια Τι να μας ξελασπώσεις βρε?? Έμαθα οτι δεν ξαναπατησε κανένας..θα μας κόψει όπως πάμε.. ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 8:55 pm
Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 35 από AnastasiaN Πλάκα κάνω φυσικά! Μπα, χάρη της κάνουμε από την αρχή βαριότανε, συνταξη έχει πάρει η γυναίκα. Λοιπόν πέρα από την πλάκα εγώ λέω να πάω καμιά φορά τώρα προς το τέλος να δω τι θα γίνει. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 8:59 pm
Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 36 από Σοφια Ναι καλή μου να πας!! ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 9:12 pm
Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 37 από BrAVeSirRObin Για όλους εσάς...ταττααααααααν Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 29 Μάιος 2012, 4:25 pm
Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 38 από sakonma Thx Robin! Εμένα μου στάλθηκε και mail με την ίδια ανακοίνωση Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση. ΠαράθεσηΤρί 29 Μάιος 2012, 6:08 pm
Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 39 από BrAVeSirRObin Yeap! FAIL ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 29 Μάιος 2012, 8:48 pm
Re: Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου) 40 από EPAN Η ύλη για τα αγγλικά ποια είναι; Έχει αναρτηθεί κάπου ή ξέρει κανείς; Ευχαριστώ! Για δεύτερη φορά επισημαίνω ότι ΔΕΝ επιτρέπονται μηνύματα σε greeklish ή ΣΥΝΕΧΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!! Αυτό σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχεται καθένας κατά την εγγραφή του. - MakisH Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Σάβ 16 Ιουν 2012, 8:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Μετατροπή από κεφαλαία και προσθήκη alert. ΠαράθεσηΣάβ 16 Ιουν 2012, 5:50 pm