Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 561 από fotinit17 Μιας που μπαίνει το καλοκαιράκι αργά αλλά σταθερά "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 16 Μάιος 2012, 3:34 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 562 από MakisH Δημήτρης Ψαριανός - "Το όνειρο" Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις Στίχοι: Διονύσιος Σολωμός Από τον δίσκο "ο Μεγάλος Ερωτικός" Spoiler: showΆκου έν' όνειρο, ψυχή μου, Και της ομορφιάς θεά∙ Μου εφαινότουν οπώς ήμουν Μετ' εσένα μία νυχτιά. Σ' ένα ωραίο περιβολάκι Περπατούσαμε μαζί, Όλα ελάμπανε τ' αστέρια Και τα κοίταζες εσύ. Εγώ τσώλεα: «Πέστε, αστέρια, Είν' κανέν' από τ' εσάς, Που να λάμπη από 'κει απάνου Σαν τα μάτια της κυράς; Πέστε αν είδετε ποτέ σας Σ' άλλη, τέτοια ωραία μαλλιά, Τέτοιο χέρι, τέτοιο πόδι, Τέτοια αγγελική θωριά; Εσύ έκαμες ετότες Γέλιο τόσο αγγελικό, Που μου φάνηκε πως είδα Ανοιχτό τον ουρανό. Και παράμερα σ' επήρα Εισέ μια τρανταφυλλιά Κι έπεσά σου αγάλι αγάλι Στην ολόλευκη αγκαλιά. Κάθε φίλημα, ψυχή μου, Όπου μώδινες γλυκά, Εξεφύτρωνε άλλο ρόδο Από την τρανταφυλλιά. Όλη νύχτα εξεφυτρώσαν, Ως οπού 'λαμψεν η αυγή, Που μας ηύρε και τους δυο μας Με την όψη μας χλωμή. Τούτο είν' τ' όνειρο, ψυχή μου∙ Τώρα στέκεται εις εσέ, να το κάμης ν' αληθέψη και να θυμηθής για μέ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 19 Μάιος 2012, 5:12 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 563 από keiner "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΚυρ 20 Μάιος 2012, 9:04 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 564 από juliette22 Πρόσφατη ανακάλυψη και πλέον λατρεμένη. Το ρεύμα μουσικής cold wave, που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του '80, κυρίως στη Γαλλία. Thanx vicky, που μου το σύστησες. Ίσως το πιο γνωστό συγκρότημα cold wave, οι Trisomie 21: Και ένα συγκρότημα ακόμα, οι Guerre Froide. Ε κάτι τα γαλλικά, κάτι κι ένα πρόσφατο ταξιδάκι στο Βερολίνο....κόλλησα κι εγώ: Sorry for the long post:) 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΔευ 21 Μάιος 2012, 12:05 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 565 από fotinit17 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 21 Μάιος 2012, 10:03 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 568 από keiner Κι ας μην έχω ακούσει τα υπόλοιπα νομίζω ότι αξίζουν να κερδίσουν Κι αν όχι θα είναι νικήτριες στις καρδιές μας "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 11:45 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 569 από juliette22 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΠαρ 25 Μάιος 2012, 8:57 pm