Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Να λειτουργούν το κυλικείο οι φοιτητές

1
tim (στο topic Τι σας ενοχλεί στη σχολή) έγραψε:Συμφωνώ κάλιστα για τις αφίσες!Προκαλούν εικόνα τριτοκοσμικού πανεπιστημίου..Επίσης πότε στο ***** θα ανοίξει το καφέ μας??
Εγώ προτείνω το "καφέ" μας να το ανοίξουμε εμείς πάντως! :D
Γενικώς θα ήταν καλή ιδέα νομίζω αν θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να γίνει αυτό. Προφανώς θα πρέπει να βάλει κάποιος εξοπλισμό, να υπάρχει προμήθεια πρώτων υλών κτλ, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο (και μάλλον πρωτότυπο) να το λειτουργούσαν οι ίδιοι οι φοιτητές. Φανταστείτε να έμπαινε λίγο μεράκι σε αυτό το χώρο...

Πάντως όταν ξανανοίξει, προτείνω να το φτιάξει κάποιος λίγο καλύτερα... (να φτιάξει πιο βολική διαμόρφωση μέσα και να αλλάξει αυτές τις άθλιες καρέκλες).

Re: Τι σας ενοχλεί στη σχολή?

2
Πλάκα θα είχε να το ανοιγαμε μόνοι μας, :) αλλά θέλει πάρα πολύ δουλειά την οποία θα την κανουν και λίγοι... :( Τωρα για τις καρεκλες σίγουρα χρειαζονται καινουργιες γιατι οχι μονο ειναι αβολες αλλα πιάνουν και πόσο χωρο... Μακαρι παντως να ξανανοιξει το κυλικειο μας γιατι οπως και να το κανουμε μας βολευε αρκετα ακομα και οπως ηταν... :roll:
"I went numb when I learned to see..."

Re: Τι σας ενοχλεί στη σχολή?

3
χμμ πολυ ωραία η ιδέα να ανοίγαμε μόνοι μας το κυλικείο, και χαίρομαι που το σκεφτηκε και κάποιος άλλος γιατί το σκέφτομαι από τότε σχεδόν που έκλεισε...πολύ πρωτότυπο δεν το θεωρώ αλλά ούτε και ανέφικτο γιατί ανάλογεσ προσπάθειες έχουν γίνει και σε άλλεσ σχολέσ και αθήνα και θεσσαλονίκη. προσωπικά εγώ είμαι μέσα σε μία τέτοια προσπάθεια καθώσ και άλλα 4-5 άτομα ποθ ξέρω και δεν μπάινουν στ φορουμ για να το ΄γράψουν μόνοι τους. προτείνς λοιπόν και από δω μέσα αν ενδιαφερεται κανείσ να κανονίσουμε να συναντηθούμε από κοντά να συζητήσουμε.

Re: Να λειτουργούν το κυλικείο οι φοιτητές

5
Αυτό που έχετε αναφέρει απο πάνω, δηλαδή ένα κυλικείο που να το λειτουργούν αποκλειστικά φοιτητές, έχει λάβει σάρκα και οστά στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πάτρας. Απο όσο ξέρω, το κυλικείο το "δουλεύουν" κυρίως παιδιά που έχουν οικονομική ανάγκη και ουσιαστικά εξασφαλίζουν μια έξτρα πηγή εσόδων απο εκεί. Απο πλευράς ποιότητας και ποικιλίας τωρα... μάλλον το εγχείρημα χαρακτηρίζεται φτωχό :P Τα παιδιά εχουν βάλλει λευτά, έχουν αγοράσει μια καφετιέρα και έχουν και 2-3 σνάκ (όχι τυρόπιτες κτλ, τυποποιημένα προιόντα) και αυτό είναι ολο το κυλικείο. Οπότε δεν ξέρω κατα πόσον είναι μια τέτοια λύση βιώσιμη ...
If opportunity doesn't knock... Build a door ;)

6
Αν πάντως βάζαμε μεράκι, θα είχε το γούστο της η όλη κατάσταση. :)

Πάντως ομολογώ πως περισσότερο σαν μια πολύ ωραία θεωρία το λέω, καθώς προσωπικά δεν είμαι διατεθιμένος να ασχοληθώ τακτικά με κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που συμπίπτει με το ωράριο της σχολής...

7
Θα ήταν ωραία αν τουλάχιστον άνοιγε εκείνος ο χώρος και βάζαμε καρέκλες και τραπεζάκια. :) ;) Να υπάρχει ένα μέρος που μπορείς να κάτσεις να την αράξεις για λίγο. Δεν χρειάζεται ντε κ καλά να έχουμε τυρόπιτες, ζαμπονοπιτες κλπ κλπ. Βεβαια στη θεωρια ολα ωραια ακουγονται. :( Στη βράση κολλάει το σίδερο :P

8
Όντως στην θεωρία ακούγονται όλα πολύ ωραία και ενδεχομένως νόστιμα.. :) Ο χώρος είναι μεγάλος; Θα μπορούσαν να καθήσουν πολλά άτομα; Πάντως ακόμα κι αν αγόραζε κάποιος κάτι από το κυλικείο του ΣΕΜΦΕ και καθόταν εκεί θα ήταν ωραία.. Σε ποιον όροφο βρίσκεται;
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

9
To κυλικείο είναι ακριβώς στον όροφο που ειναι και τα τραπεζάκια των παρατάξεων. Δίπλα ακριβώς. Αποκλειεται να μην το είδες. Απλώς είναι κλειστό και έχουν απομακρύνει τις καρέκλες κ δεν κάνει μπαμ όπως έκανε. :P Όπως μπαίνεις απο την είσοδο δίπλα απο το χωμάτινο πάρκινγκ στο αριστερό σου χέρι... :)

10
Εντωμεταξυ,ακομη και να ανοιξει ο χωρος και να μπουν τιποτα καρεκλες, ετσι χωρις φαϊ, παλι καλα δεν θα ηταν? Να εχουμε λιγο ανοιχτο χωρο!
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy