Χρόνια πολλά chemeng-ntua.gr!!!

1
Με ένα "φσσουτ" περάσανε κιόλας 2 ολόκληρα χρόνια!

Σαν σήμερα, στις 19 Μαϊου 2010, άνοιξε στους φοιτητές της σχολής αυτός ο χώρος και τον κρατήσατε ζωντανό για 2 χρόνια, με όλα τα στραβά του και τα καλά του. Πέρασε περιόδους υποτονικές αλλά και περιόδους όπου έγινε χώρος για έντονες συζητήσεις και ακόμα καλά κρατάει! Και όλα αυτά χωρίς καθόλου έσοδα, χωρίς καμία αφίσα, κανένα πάρτυ και σε μια σχολή που ο καθένας έχει τόσα διαδικτυακά μέρη από τα οποία μπορεί να ενημερωθεί και στα οποία μπορεί να συζητήσει. Ελπίζω πάντως ότι, παρά τα όσα προβλήματα κατά καιρούς δημιουργεί (ή λύνει), η ιστοσελίδα αυτή έχει αφήσει μια καλή εντύπωση στην κοινωνία της σχολής!

Όλα έγιναν (και γίνονται) με τον δικό σας ελεύθερο χρόνο και τη δική σας όρεξη! Άντε, σας τσιγκλίζουμε κι εμείς καμιά φορά για να ζωντανέψετε, ή σας κυνηγάμε όποτε κάνετε "αταξίες"... :bleh:

Πείτε την ευχή σας και, αν θέλετε, πείτε μας: τι είναι αυτό που σας κάνει να γράφετε εδώ;

Σας ευχαριστούμε πολύ που από την πρώτη στιγμή βοηθάτε τους συμφοιτητές σας από εδώ μέσα, σε ένα μέρος που θέλει να είναι ανοιχτό σε όλους, χωρίς διαφημίσεις και που θέλει οι φοιτητές να μην διαχωρίζονται ούτε από το έτος στο οποίο βρίσκονται, ούτε από τις πολιτικές απόψεις τους, ούτε από οτιδήποτε άλλο νομίζουμε καμιά φορά ότι μας χωρίζει.
:inlove: :hug: :woot: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss: :mrgreen: :-D
Spoiler: show
Εικόνα
Μου τη δίνουν τα γενέθλια...!!!
Εικόνα
Εμένα μου αρέσουν όταν έχουν πίτσες!!!

Re: Χρόνια πολλά chemeng-ntua.gr!!!

2
Χρόνια πολλά πολλά στο forum! :)
Προσωπικά άρχισα να γράφω εδώ λίγους μήνες αφού μπήκα στην σχολή και νομίζω ότι θα γράφω τουλάχιστον μέχρι να την τελειώσω. Ένας από τους κυριότερους λόγους που γράφω εδώ είναι ότι το forum είναι ένα προσεγμένο site στο οποίο δεν προσπαθεί κανένας να πετύχει προσωπικές του επιδιώξεις και λειτουργεί για να βοηθά και μόνο τον κάθε φοιτητή που θα χρειαστεί κάτι ή και μη φοιτητές. Δεν προσπαθεί κανένας να σε οδηγήσει και υπάρχει σεβασμός αφού κανένας δεν σου φέρεται σαν σε άβουλο προβατάκι που πρέπει να μπει σε μαντρί. Ακόμη πολλές φορές συζητούνται πολλά ενδιαφέροντα θέματα τόσο επιστηνικού περιεχομένου αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος κάτι στο οποίο νομίζω πως πρέπει να δωθεί επιπλέον εμφαση και μελλοντικά.
Τέλος για εμένα είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η ύπαρξή του και μετά από εμάς. Είναι κάτι θετικό για την σχολή και θα μου άρεσε πολύ αν συνεχιζόταν αργότερα απο φοιτητές με τον ίδιο ενθουσιασμό ή και μεγαλύτερο! Αυτός θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος αυτού του site.

5
Χρόνια πολλά και από μένα..σε ένα foroum χρήσιμο για χημικούς μηχανικούς και μη,πάντα ενημερωμένο για όλα, ελεύθερο, ευχάριστο, που έχει αποτελέσει τροφή για σκέψη και προβληματισμό, ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ για κάθε ζήτημα της σχολής, ιδέα για βόλτα ή ακόμη και για μαγείρεμα!!! :razz:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΛΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.. :kiss:

6
MakisH έγραψε:
Άντε, σας τσιγκλίζουμε κι εμείς καμιά φορά για να ζωντανέψετε, ή σας κυνηγάμε όποτε κάνετε "αταξίες"... :bleh:
Να τες και οι μπιχτές! :whistle:
Χρόνια πολλά στο φόρουμ! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! :) :T:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

10
Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας! :D
Σας ετοιμάζουμε μια εκπληξούλα... Αναμείνατε στις οθόνες σας!!!

(χμ, βασικά πηγαίνετε μια βόλτα έξω σήμερα που έχει ωραία μέρα γιατί θα αργήσει ακόμα η έκπληξη... :tomato: )