Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Βουλευτικές εκλογές 2012

1
Συγκεντρώστε τις όποιες σχετικές συζητήσεις σε αυτό το topic.

Γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει κάποια τροποποίηση στο πρόγραμμα της σχολής; Τη Δευτέρα 7/5 θα γίνουν μαθήματα; (αναφερθείτε σε κάποια επίσημη πηγή αν είναι δυνατόν)

Re: Βουλευτικές εκλογές 2012

4
Πράγματι, στα εκλογικά κέντρα χρειάζεται χρόνος για τις εργασίες πριν και μετά την ημέρα των εκλογών.
Απλώς θα διευκόλυνε πάρα πολύ όσους πρέπει να πάνε εκτός Αθηνών για να ψηφίσουν και είναι κάτι που γενικώς "ακούγεται", γι' αυτό ρωτάω.

5
Σίγουρα ξέρω πως το πανεπιστήμιο Αθηνών έβγαλε ανακοίνωση ότι θα κλείσει μόνο τη Δευτέρα. Επίσης ένας καθηγητής μας είπε ότι δεν συνηθίζεται να κλείνει το πολυτεχνείο Παρασκευές πριν τις εκλογές. Το λογικό είναι να κλείσει τη Δευτέρα καθώς παιδιά που ψηφίζουν εκτός Αθήνας δεν προλαβαίνουν να γυρίσουν.

7
Νομίζω ότι τελικά με κάποια σιγουριά μπορώ να πω ότι η σχολή θα είναι κλειστή την Δευτέρα μετά τις εκλογές και μόνον και όχι την Παρασκευή. Ο κύριος Μπουντουβής είπε ότι σίγουρα θα γίνει το εργαστήριο την Παρασκευή στα Φαινόμενα οπότε θα είμαστε ανοιχτά..

8
Για να μπούμε και στο θέμα, έχω να πω ότι χαίρομαι πολύ που σε αυτές τις εκλογές ακούγονται τόσες πολλές απόψεις (από τα ΜΜΕ εννοώ) και που ο κόσμος πραγματικά συζητάει για το τι θα κάνει. Λίγους "κατασταλαγμένους" βλέπω και αυτό είναι πολύ καλό...

Επίσης απολαμβάνω να βλέπω τις συγκεντρώσεις των ΠΑΣΟΚ & ΝΔ σε μικρούς κλειστούς χώρους. Αν και πιθανότατα θα ξαναδούμε το κλασσικό αίσχος με τα σημαιάκια, τα κασκόλ και τις ντουντούκες σε ύφος Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού....

Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, όποιος και αν βγει, νομίζω όμως ότι αυτές οι εκλογές θα κάνουν πραγματικά καλό στη δημοκρατία την οποία τόσο πολύ όλοι μιλάνε τα τελευταία χρόνια. Θα έχει νομίζω εξαιρετικό ενδιαφέρον.

9
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της σχολής θα γίνουν τα μαθήματα και Παρασκευή και Δευτέρα, απλώς οι απουσίες της Δευτέρας θα είναι δικαιολογημένες. Ήδη για τη Δευτέρα διάφοροι καθηγητές έχουν ακυρώσει ή μεταθέσει τα μαθήματά ή εργαστήριά τους, οπότε καλό θα είναι για τα μαθήματα της Δευτέρας να έρθετε σε επικοινωνία με τους καθηγητές σας.
"I went numb when I learned to see..."

10
Σήμερα το Google αναφέρεται στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές!
Στην ελληνική έκδοση της Wikipedia μπορείτε να δείτε ποια είναι τα 32 υποψήφια κόμματα σε αυτές τις εκλογές καθώς και άλλες πληροφορίες για τις προηγούμενες εκλογές (δείτε εδώ).