Re: Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2011-12) 31 από rgbtry92 Συνέλευση που τελειώνει πριν τις 6 δεν θεωρείται συνέλευση(ή τουλάχιστον αυτό έχω μάθει εδω και 3 εξάμηνα σε αυτή τη σχολή ) ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ)
Re: Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2011-12) 32 από Σοφια Κοίτα υποτίθεται ότι αρχίζει 12:30 και χάνουμε όλα τα μαθήματα απο εκείνη την ώρα και μετά..λογικά μπορεί για μια φορά να ξεκινίσει στην ώρα της και την ώρα του εργαστηρίου να είμαστε οκ! Ας μην λουφάρουμε για μια φορά!!
Re: Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2011-12) 33 από Σοφια Παιδιά ο κύριος Βουτσάς μας είπε σήμερα ότι για αύριο που θα γίνει η συνέλευση το εργαστήριο του μαθήματος θα γίνει αν η συνέλευση έχει τελειώσει μέχρι τις 4:30. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να παρακαλέσω (όχι βέβαια ότι υπάρχει ελπίδα να ακουστώ) να αρχίσει στην ώρα της η συνέλευση για να μπορέσει να γίνει και το εργαστήριο, όχι για κανέναν άλλο λόγο απλά θεωρώ απαράδεκτη την λογική του να αρχίζει η συνέλευση 2 και 3 ώρες αργότερα από ότι έχει προγραμματιστεί χωρίς κάποιο λόγο και να είμαστε αναγκασμένοι να καθόμαστε και να περιμένουμε ώρες...
Re: Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2011-12) 34 από MadChemist27 Μήπως εχει κανει κανεις τη σειρά θερμο?????γτ εχω ενα θεμα με το ποιον ογκο να διαλέξω στη 3η ασκηση!!!
Re: Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2011-12) 35 από madadayo Εννοείς ότι έχεις υπολογίσει τον όγκο αλλά δεν ξέρεις ποιος από τους δύο αντιστοιχεί στην κατάσταση που βρίσκεσαι? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One
Re: Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2011-12) 36 από Xgal Τις εργασίες τις στέλνουμε ηλεκτρονικά στο κ. Βουτσά ή τις εκτυπώνουμε και τις παραδίδουμε στο χέρι?
Re: Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2011-12) 37 από nansy Τις τυπώνετε και τις παραδίδετε στο εργαστήριο θερμοδυναμικής
Re: Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2011-12) 38 από elnino Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Στο πρώτο ερώτημα που λέει διάγραμμα τάσης ατμών - όγκου και θερμοκρασίας - όγκου, ποιον όγκο εννοεί; Κορεσμένου ατμού ή κορεσμένου υγρού ή και τις δύο περιπτώσεις;
Re: Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2011-12) 39 από madadayo και τους δυο. και μάλιστα με διαφορετική ένδειξη! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One