Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

284
MakisH έγραψε:ΜΗΝ εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας σε σκληρούς δίσκους! Ή τουλάχιστον όχι μόνο σε έναν. ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! Οι σκληροί δίσκοι τα φτύνουν μάλλον εύκολα...
Τι έπαθε πάλι ο σκληρός??? :razz:
Spoiler: show
ΥΓ: Ρε Μακη, πάλι δυσφήμιση κάνεις για τους σκληρούς? Νομίζω οτι άλλαξα γνώμη πάλι για την αγορά! :lol:
"I went numb when I learned to see..."

285
Όχι αυτός που μου στείλανε πίσω, δεν τον έχω ανοίξει ακόμα. Αυτός οφείλει να είναι εντάξει. Το δίδυμο αδερφάκι του που είχα πάρει μαζί με αυτόν που τα έφτυσε δείχνει να μην πηγαίνει καλά...
Μα όχι, όχι, είναι καταπληκτικοί οι σκληροί δίσκοι! Αλήθεια σου λέω! :bleh:

Άσχετο, έχουμε μπει με τα μπούνια σε προεκλογική περίοδο (εντός και εκτός σχολής) ή μου φαίνεται;;;

286
Παιδια να ρωτησω κατι? Μου μενουν 9 μαθηματα για πτυχιο, και υπολογισα οτι δεν βγαζω λιαν καλως εκτος αν βγαλω 7 στα εναπομειναντα 9 μαθηματα, πραγμα λιγο δυσκολο. Εαν παω σε καποιο καθηγητη να μου σπρωξει καμια μοναδα το βαθμο, αν ειναι απο παλαιοτερο ετος δεν γινεται? Μου ειπε καποιος οτι δεν γινεται αν εχει περαστει ο βαθμος.

288
Κι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι αρκετά δύσκολο τόσο να γίνεται κάτι τέτοιο, όσο και να το δεχθεί κάποιος καθηγητής. Αυτό που γνωρίζω ότι γίνεται είναι να "κοψεις" εως 5 μαθήματα από όλα τα έτη και να τα ξαναδώσεις. Να είναι δηλαδή σαν να μην τα έχεις δώσει και να τα δώσεις ξανά. Φυσικά δεν τολμώ να στο προτείνω..αλλά αν θες πάρα πολύ να βελτιώσεις την βαθμολογία σου και αυτά τα μαθήματα που σου έχουν μείνει είναι κάπως δύσκολα θα μπορούσες ίσως να κόψεις κάποιο μάθημα που με διάβασμα θα ήταν ένα εύκολο δεκάρι (πχ ανάλυση συστημάτων αν δεν έχεις ήδη έναν καλό βαθμό...). Πάντως αν κάποιο από τα μαθήματα που σου έχει μείνει είναι από τα πρώτα δύο έτη ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε και να σου δώσουμε και σημειώσεις για να τα πας όσο καλύτερα μπορείς! :)