Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 281 από AnastasiaN Χεχε...Έχεις δίκιο Περικλή. μπορεί αυτό να γίνει το καινούριο μας παιχνίδι! Αναζήτηση της πιο σάπιας παγκόσμιας ημέρας! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠαρ 09 Μαρ 2012, 1:03 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 282 από panos108 challenge accepted People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 09 Μαρ 2012, 9:25 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 283 από MakisH ΜΗΝ εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας σε σκληρούς δίσκους! Ή τουλάχιστον όχι μόνο σε έναν. ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! Οι σκληροί δίσκοι τα φτύνουν μάλλον εύκολα... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 10 Μαρ 2012, 11:46 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 284 από fotinit17 MakisH έγραψε:ΜΗΝ εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας σε σκληρούς δίσκους! Ή τουλάχιστον όχι μόνο σε έναν. ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! Οι σκληροί δίσκοι τα φτύνουν μάλλον εύκολα... Τι έπαθε πάλι ο σκληρός??? Spoiler: showΥΓ: Ρε Μακη, πάλι δυσφήμιση κάνεις για τους σκληρούς? Νομίζω οτι άλλαξα γνώμη πάλι για την αγορά! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 11 Μαρ 2012, 10:28 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 285 από MakisH Όχι αυτός που μου στείλανε πίσω, δεν τον έχω ανοίξει ακόμα. Αυτός οφείλει να είναι εντάξει. Το δίδυμο αδερφάκι του που είχα πάρει μαζί με αυτόν που τα έφτυσε δείχνει να μην πηγαίνει καλά... Μα όχι, όχι, είναι καταπληκτικοί οι σκληροί δίσκοι! Αλήθεια σου λέω! Άσχετο, έχουμε μπει με τα μπούνια σε προεκλογική περίοδο (εντός και εκτός σχολής) ή μου φαίνεται;;; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 11 Μαρ 2012, 1:45 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 286 από arkaka Παιδια να ρωτησω κατι? Μου μενουν 9 μαθηματα για πτυχιο, και υπολογισα οτι δεν βγαζω λιαν καλως εκτος αν βγαλω 7 στα εναπομειναντα 9 μαθηματα, πραγμα λιγο δυσκολο. Εαν παω σε καποιο καθηγητη να μου σπρωξει καμια μοναδα το βαθμο, αν ειναι απο παλαιοτερο ετος δεν γινεται? Μου ειπε καποιος οτι δεν γινεται αν εχει περαστει ο βαθμος. ΠαράθεσηΔευ 12 Μαρ 2012, 7:57 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 287 από panos108 νομίζω ισχύει ότι αν έχει καταχωρηθεί ο βαθμός, δεν αλλάζει, πάντως για αυτά τα 9 έχεις και τις βελτιώσεις για να πιάσεις τον βαθμό. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΔευ 12 Μαρ 2012, 8:11 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 288 από Σοφια Κι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι αρκετά δύσκολο τόσο να γίνεται κάτι τέτοιο, όσο και να το δεχθεί κάποιος καθηγητής. Αυτό που γνωρίζω ότι γίνεται είναι να "κοψεις" εως 5 μαθήματα από όλα τα έτη και να τα ξαναδώσεις. Να είναι δηλαδή σαν να μην τα έχεις δώσει και να τα δώσεις ξανά. Φυσικά δεν τολμώ να στο προτείνω..αλλά αν θες πάρα πολύ να βελτιώσεις την βαθμολογία σου και αυτά τα μαθήματα που σου έχουν μείνει είναι κάπως δύσκολα θα μπορούσες ίσως να κόψεις κάποιο μάθημα που με διάβασμα θα ήταν ένα εύκολο δεκάρι (πχ ανάλυση συστημάτων αν δεν έχεις ήδη έναν καλό βαθμό...). Πάντως αν κάποιο από τα μαθήματα που σου έχει μείνει είναι από τα πρώτα δύο έτη ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε και να σου δώσουμε και σημειώσεις για να τα πας όσο καλύτερα μπορείς! ΠαράθεσηΔευ 12 Μαρ 2012, 8:21 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 289 από Σοφια Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο site η γενικότερα όποια άλλη πηγή από την οποία θα μπορούσα να βρω πειραματικές τιμές ακτίνων ιόντων(πχ MnO4−).Ευχαριστώ! ΠαράθεσηΤρί 13 Μαρ 2012, 9:38 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 290 από madadayo δοκίμασε αναζήτηση στο science direct κ σ αυτα. καπου θα εχουν δημοσιευτει! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 13 Μαρ 2012, 10:17 pm