Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 181 από dodos ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ. Απ τον Εβρο μεχρι και την ΓΑΥΔΟ ΠαράθεσηΤετ 30 Νοέμ 2011, 1:24 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 182 από Σοφια Τα αποτελέσματα της δεύτερης απόφασης για το glogalmanager βγήκαν!! Μπείτε να τα δείτε παιδιά... ΠαράθεσηΠαρ 02 Δεκ 2011, 6:24 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 183 από MakisH Αχ και να είχαμε τη θέρμανση που έχουν τα αμφιθέατρα κάθε πρωί στα σπίτια μας, ε; Θα περνούσαμε καλοκαιρινό χειμώνα! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 07 Δεκ 2011, 9:39 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 184 από fotinit17 Αν βαριέστε γράψτε στο Google "Let it snow"... Όλοι γνωρίζουμε το γνωστό τραγούδι των εορτών.. "Let it snow" Τι και αν στην Ελλάδα λίγες περιοχές έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις γιορτές σε ένα λευκό τοπίο... Τώρα η Google φέρνει τα χιόνια και τα Χριστούγεννα στους υπολογιστές μας. Πηγαίνοντας στη αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης και γράφοντας στο πεδίο τη φράση "let it snow", το Google θα εμφανίσει μεν τα αποτελέσματα, αλλά γρήγορα παρατηρεί κανείς ότι η σελίδα δεν λειτουργεί πλέον όπως συνήθως. Ψηφιακές νιφάδες αρχίζουν να πέφτουν, ενώ η οθόνη θαμπώνει, όπως και τα τζάμια του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σας, όταν χιονίζει έξω. Κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και σέρνοντας τον δείκτη στην οθόνη, μπορείτε να ξεθαμπώσετε την οθόνη. Όταν θελήσετε να επαναφέρετε το Google στην γνωστή μορφή του πατήστε το πλήκτρο defrost, επάνω δεξιά... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 19 Δεκ 2011, 4:34 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 185 από dimitra @fotini17: ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠαράθεσηΔευ 19 Δεκ 2011, 11:55 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 186 από Σοφια Μήπως γνωρίζει/είναι μέλος κανείς παιδιά σε κάποιο forum της ΑΣΟΕΕ?? Ευχαριστώ! ΠαράθεσηΠαρ 13 Ιαν 2012, 7:06 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 187 από juliette22 Από τις 2/1 μέχρι τώρα δεν έχει γεννηθεί άλλος σπουδαίος εκτός απτον Clausius? Εντύπωση μου κάνει... 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΚυρ 15 Ιαν 2012, 1:47 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 188 από MakisH Πολλοί σπουδαίοι έχουν γεννηθεί, δεν έχω βρει όμως κάποιον που να ανήκει στο σύνολο που έχω στο μυαλό μου. Δηλαδή σημαντικοί επιστήμονες που να τους έχουμε ακούσει σε κάποιο μάθημα της σχολής (προσπαθώ να αφήσω απ' έξω ανθρώπους γνωστούς σε εμάς μόνο μέσα από τα Μαθηματικά ή τη Φυσική γιατί θα γίνει χαμός... Μέχρι στιγμής έχω βρει 70 επιστήμονες που να ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία (και να είναι "αρκετά" γνωστοί δηλαδή). Ο επόμενος θα μπει τη Δευτέρα (Michaelis, βλ. κινητική Michaelis-Menten) και μετά γίνονται πιο συχνές οι αλλαγές. Ενδεικτικά: 16/1: Michaelis 19/1: Watt 25/1: Boyle 31/1: Langmuir 4/2 : Prandtl κτλ κτλ κτλ ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 15 Ιαν 2012, 10:29 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 189 από Σοφια Καλή επιτυχία να έχουμε παιδιά αύριο και καλή αρχή!! ( Να περάσει γρήγορα ο μήνας που θα μαζευτούμε.. ) ΠαράθεσηΚυρ 22 Ιαν 2012, 8:11 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 190 από madadayo Καλή χρονιά... στους Δρακούληδες!!! Δεν είναι τυχαίο που περίμενα να μπει η χρονιά του δράκου για να τελειώσω το A dance with the Dragons Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 23 Ιαν 2012, 5:59 pm