Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Τι σας αρέσει στη σχολή?

1
Σκεφτόμουν το βράδυ ότι έχουμε πάρει πολύ μονότερμα τα αρνητικά της σχολής, προσπαθώντας να φέρουμε στην επιφάνεια κάποια προβλήματα που τα βλέπουμε καθημερινά αλλά σπάνια συζητάμε λίγο εκτενέστερα για αυτά. Βλ. π.χ. το topic "Τι σας ενοχλεί στη σχολή?" αλλά και όλο το subforum "Προβληματισμοί - Προτάσεις - Ιδέες".

Για να μην αδικούμε όμως ούτε τη σχολή μας και τους ανθρώπους που προσφέρουν σε αυτήν, ούτε τους εαυτούς μας, σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να συζητήσουμε και για τα πράγματα που μας αρέσουν σε αυτή τη σχολή και αυτό το ίδρυμα. Δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει. :)

Σκοπός δεν είναι μόνο να βελτιωθούν οι άσχημες καταστάσεις αλλά και να ενθαρρυνθούν οι ευχάριστες ώστε να παραμείνουν ή να γίνουν πιο ευχάριστες. ;)

Εκφραστείτε ελεύθερα! (και μην ξεχνάτε και το topic για τα αρνητικά :P)

Re: Τι σας αρέσει στη σχολή?

2
Χμμμ λίγο δύσκολο τόπικ, ειδικά αυτή την εποχή, αλλά ας κάνω μία αρχή:

Μου αρέσει... που υπάρχουν άτομα, έστω και λίγα, που ενδιαφέρονται για πραγματική ποιότητα δουλειάς και πραγματική επιστήμη.
Μου αρέσει, ότι αν και ξεχνάω πολλά από αυτά που ήξερα, βλέπω τα πράγματα με μία άλλη οπτική...
και τελικά, μου αρέσει που με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, καταλήγουμε να κρατάμε ένα α επίπεδο και να αποκομίζουμε και κάτι από όλη αυτή τη φάση που λέγεται ΕΜΠ...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One