Τσιγάρο και Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου 1 από tim Εκτός από όλα τα άλλα στραβά στις συνελεύσεις, υπάρχουν φοιτητές που πραγματικά δεν μπορούν να παραστούν στην συνέλευση εξαιτίας της ομίχλης καπνού που δημιουργείται.Με αφορμή ένα post που αναρτήθηκε και ανεξάρτητα από το ότι δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο εφαρμογής ας πει ο καθένας την άποψή του επί του θέματος! People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΔευ 29 Νοέμ 2010, 9:21 pm
Re: Τσιγάρο και Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου 2 από Primo Προσωπικά με ενοχλεί και είναι ένας από τους λόγους που δεν έχω παραστεί ποτέ από την αρχή σε καμία συνέλευση..Άσχετα με το αν έχει ψηφιστεί κάποιος νόμος περί καπνίσματος, το θεωρώ αγενές...ασέβεια στην ύπαρξη άλλων φοιτητών.. Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it. ΠαράθεσηΔευ 29 Νοέμ 2010, 9:27 pm
Re: Τσιγάρο και Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου 3 από MakisH Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι και αγένεια προς την ίδια τη συνέλευση (πέρα από όλα τα άλλα που είπατε, με τα οποία συμφωνώ κι εγώ) Πάντως έχω παρατηρήσει οτι, στους περισσότερους, αν τους το ζητήσεις να μην καπνίζουν, βγαίνουν αμέσως έξω και σου λένε και "συγγνώμη". Κανονικά όμως δεν θα έπρεπε να χρειάζεται καν να τους το πεις. Πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι αυτό το πράγμα ενοχλεί... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 29 Νοέμ 2010, 9:32 pm
Re: Τσιγάρο και Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου 4 από Kate Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική. Πέρα από το πρώτο έτος που πραγματικά προσπάθησα να παρακολουθήσω όλη την πρώτη συνέλευση, δεν έχω καταφέρει να ξαναμπώ στο αμφιθέατρο λόγω του καπνού! Έίναι δικαίωμα του καθενός να καπνίζει, αλλά να γίνεται αυτό το πράγμα σε κλειστό χώρο χωρίς εξαερισμό είναι απελπιστικό! ΠαράθεσηΔευ 29 Νοέμ 2010, 9:58 pm
Re: Τσιγάρο και Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου 5 από BrAVeSirRObin Η κατάσταση έχει παραγίνει είναι η αλήθεια με το τσιγάρο. Όσοι θέλουν να καπνίσουν να το κάνουν εκτός της αίθουσας, υπομονή ρε παιδιά λίγες ώρες κρατάει η συνέλευση δεν μπορείτε να κρατηθείτε? ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 30 Νοέμ 2010, 12:48 am
Re: Τσιγάρο και Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου 6 από GK1992 To πρώτο πλαίσιο που θα υποστηρίξει την απαγόρευση του καπνίσματος στη γενική συνέλευση προτίθεμαι να το ψηφίσω. Εκτός του οτι αυτόματα θα διπλασιαστούν άνετα οι παρευρισκόμενοι, είναι εντελώς αθέμιτο να αποτρέπεις ετσιθελιστικά απο το να ασκεί το δικαίωμα της ψήφου του ο κάθε χημικός μηχανικός. Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΤετ 01 Δεκ 2010, 12:25 pm