Εργασία για φοιτητές χημικούς μηχανικούς ως Sustainability Engineers

1
*** Part-time εργασία ως Sustainability Engineer ***
Γεια σας
Είμαι απόφοιτος της σχολής (εισακτέος 2009), ζω στην Κοπεγχάγη από το 2015 και σπούδασα Environmental Engineering στο DTU. Σήμερα, εργάζομαι ως ανεξάρτητος σύμβουλος σε περιβαλλοντικές μελέτες για διάφορες εταιρείες με έδρα τη Δανία και τη Σουηδία.
Σχεδιάζω να δραστηριοποιηθώ στην Ελλάδα και να ανοίξω μία εταιρεία εδώ το Σεπτέμβρη. Για την στελέχωσή της θα χρειαστούν 1-2 part-time υπάλληλοι, ιδανικά 4ετείς ή 5ετείς φοιτητές της σχολής μας.
Θα δραστηριοποιηθούμε σε μελέτες για αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα, LCAs (Ανάλυση Κύκλου Ζωής) και άλλα θέματα περιβαλλοντικής και ενεργειακής αειφορίας, όπως το βιοαέριο. Η πλειοψηφία της δουλειάς πραγματοποιείται σε μεγάλα datasets σε Excel και σε διάφορα LCA software tools.
Εκτός από βασικές γνώσεις Αγγλικών και Excel, δεν υπάρχει κάποια προϋπόθεση. Η διάθεση για μάθηση και εξέλιξη καθώς και το ενδιαφέρον για την ενασχόληση με το LCA θα εκτιμηθούν.
Μπορείτε να μου στείλετε ένα μέηλ στο info@prometheus.green με ένα σύντομο CV και μια μικρή περιγραφή για τον εαυτό σας, ώστε να κανονίσουμε ένα (online) meeting.
Η πρόσληψη θα γίνει τον Οκτώβρη. Θα το εκτιμούσα πολύ αν προωθούσατε αυτό το μήνυμα σε συμφοιτητές/ριες που ψάχνουν ή θέλουν να αλλάξουν δουλειά.

PS: Αν κάποι@ από εσάς θέλει να πάει για μεταπτυχιακό στην Κοπεγχάγη και το DTU, είστε ευπρόσδεκτ@ να μου στείλετε ένα μήνυμα για να με ρωτήσετε ότι θέλετε.