[5ο] Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός Διεργασιών (2020-21)

1
Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος που να έχει βρει πάνω κάτω ποια είναι η ύλη του μαθήματος από τα βιβλία; Είμαι μεγαλύτερο εξάμηνο και έχω τα βιβλία: Μηχανολογικός Εξοπλισμός Βιομηχανικών Διεργασιών και Μαθήματα Ειδικής Ηλεκτροτεχνίας Γραμμικά Κυκλώματα. Επίσης είναι πλέον χρήσιμα και τα δύο αυτά βιβλία;

Re: [5ο] Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός Διεργασιών (2019-20)

2
Το βιβλίο του Παπαϊωάννου είναι χρήσιμο καθώς είναι αυτό πάνω στο οποίο γίνεται το κομμάτι του κ. Λυμπεράτου.

Για το άλλο δεν είμαι σίγουρος, αλλά είχε πει καποια στιγμή ο κ. Παπαθανασίου οτι θα προσπαθήσει να ανεβάσει σημειώσεις του.

Re: [5ο] Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός Διεργασιών (2019-20)

4
Να πω ότι έχουν ανέβει οι σημειώσεις για το κομμάτι του κ. Παπαθανασίου στο site του μαθήματος (από ότι φαίνεται είναι από προηγούμενα έτη).

Για το κομμάτι του κ. Λυμπεράτου η ύλη αντιστοιχεί (αν δεν κάνω λάθος) στα δύο πρώτα κεφάλαια του βιβλίου Μηχανολογικός Εξοπλισμός Βιομηχανικών Διεργασιών (αγωγοί και αντλίες) αλλά υπάρχουν και οι διαλέξεις σε βίντεο (υπάρχει link για το drive στις ανακοινώσεις του μαθήματος).

Re: [5ο] Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός Διεργασιών (2020-21)

7
tsax έγραψε: Πέμ 28 Ιαν 2021, 8:32 pm Καλησπερα παιδια, τα θεματα πως περιπου κυμαινονται ως προς την αναλογια? 50/50? Επισης απο κυκλωματα που πρεπει να εστιασουμε κυριως? ευχαριστω
Καλησπέρα, τον Σεπτεμβρη αν θυμαμαι καλα επεσε ενα Θεμα με ηλεκτροκινητηρα απο Παπαθ και 2 θεματα Λυμπερ ενα "σοβαρο" με αντλιες που τα μπλεκε ολα κίενα πιο απλο που λυνοταν σε 3 γραμμες.
cron