Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

1
Οι εργασίες στο Αναγνωστήριο πρακτικά ολοκληρώθηκαν! Σε αυτό το topic μπορούμε να συζητάμε πλέον για το "νέο" Αναγνωστήριο.

Σήμερα, 7 Ιουνίου 2013, το Αναγνωστήριο θα λειτουργήσει δοκιμαστικά από τις 12 έως τις 5μμ.

Αν όλα πάνε καλά, την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε κανονικά, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ωράριο (πρώτος στόχος: 8:45-17:30).

Να επισκέπτεστε και την ιστοσελίδα του Αναγνωστηρίου.
Προηγούμενη συζήτηση και πληροφορίες για το πώς ανακαινίστηκε από εθελοντές φοιτητές εδώ.

Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

4
DionisisB έγραψε:Ζητούνται άτομα για μελέτη μαθημάτων στο αναγνωστήριο μέσα στη βδομάδα. Συγκεκριμένα Μαθηματικά IV προς το παρόν.
Εγώ ενδιαφέρομαι για Μαθηματικά 4. Αλλά για ποια ύλη συζητάμε τώρα (Πιθανότητες/Στατιστική, Αριθμητική ανάλυση)?

Και για ποιες ώρες και μέρες?
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

6
Λοιπόν, εγώ έχω σκοπό να διαβάσω Πιθανότητες από Γκαρούτσο (στο πισι) αύριο και την Τρίτη. Οπότε αν θες να βρεθούμε για αρ.Ανάλυση Τετάρτη-Πέμπτη.

Εννοείται και όποιος άλλος θέλει, έρχεται
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

9
Στο Αναγνωστήριο μπορείτε να δώσετε "τον οβολό σας". Αν θέλετε και μπορείτε, βοηθήστε!
Το πρώτο πράγμα που θα αγοραστεί είναι κάποιο ηχομονωτικό για την πόρτα, καθώς η φασαρία απ' έξω είναι πάρα πολλή και από ότι φαίνεται δεν εξαρτάται από τα διαλείμματα.

Ζητώ συγγνώμη για τους συναδέλφους που δεν αντιλαμβάνονται πως δυνατές φωνές και άλλοι δυνατοί ήχοι φτάνουν μέχρι μέσα.

Επίσης, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, μάλλον αύριο το Αναγνωστήριο θα είναι κλειστό. Θα αναρτηθεί σύντομα σχετική ανακοίνωση και στο site του Αναγνωστηρίου.

Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

10
Σιγά σιγά η βιβλιοθήκη του Αναγνωστηρίου εμπλουτίζεται. Έχουμε ήδη ξεπεράσει τους 270 τόμους και συνεχίζουν να προστίθενται νέοι κάθε μέρα! :D

Χρειάζεται πολλή δουλειά για να γίνει αυτό. Δεν είναι καθόλου δύσκολη, αλλά είναι χρονοβόρα. Είναι όμως και παραλληλοποιήσιμη!
Σήμερα προετοίμασα περίπου 70 νέους τόμους και αύριο θα πρέπει να κολλήσουμε τα αντίστοιχα ταμπελάκια και να τοποθετήσουμε τα βιβλία στις κατάλληλες θέσεις στη βιβλιοθήκη. Αν μπορεί κάποιος ας έρθει να βοηθήσει, ώστε να βγει η δουλειά στον μισό χρόνο και, κυρίως, για να μαθαίνουν όσοι θέλουν να ασχοληθούν στην πορεία. :)

Θα ξεκινήσω τη διαδικασία κατά τις 9:30-10:00. Ίσως προκύψουν και νέα βιβλία, οπότε θα μπορείτε να δείτε και την καταλογογράφηση.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αναγνωστηρίου.