Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 41 από sissy alex έγραψε:Έχω την ετύπωση πως το τι θα γίνει εμπίπτει στο παρακάτω απόσπασμα της ανακοίνωσης της γραμματείας (http://www.chemeng.ntua.gr/main.php?news&news_item=464): "Το υπόλοιπο πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων παραμένει ως έχει.". Ως εκ τούτου μάλλον αν ανοίξουμε μέσα στο διάστημα της εξεταστικής θα δωθούν κανονικά τα υπόλοιπα μαθήματα (το οποίο κατ'εμέ δεν έχει λογική, αλλά ποιος την έχασε για να την βρει η σχολή μας ). ). Νομίζω ότι η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύθηκε όταν είχε χαθεί μόνο η πρώτη εβδομάδα της εξεταστικής οπότε ναι ίσως τότε να χε νόημα το πρόγραμμα να συνεχιστεί κανονικά! Μετά τρισίμιση εβδομάδων καταλήψεων (όταν συνολικά η εξεταστική είναι πέντε) δε νομίζω όταν θα ήταν σκόπιμο η εξεταστική να ακολουθήσει το παλιό πρόγραμμα. Βέβαια νομίζω οτί αυτή τη στιγμή κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Επιπλέον, σημειώνω πως σε άλλες σχολές στα πλαίσια που στηρίζουν ανοιχτές σχολές σημειώνεται και εναρξη εξεταστικής από την Δευτέρα ώστε να υπάρχει στοιχειώδης οργάνωση των καθηγητών και φοιτητών... ΠαράθεσηΣάβ 17 Σεπ 2011, 9:44 am
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 42 από alex sissy έγραψε:Μετά τρισίμιση εβδομάδων καταλήψεων (όταν συνολικά η εξεταστική είναι πέντε) δε νομίζω όταν θα ήταν σκόπιμο η εξεταστική να ακολουθήσει το παλιό πρόγραμμα. Βέβαια νομίζω οτί αυτή τη στιγμή κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Όντως έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Απλώς παρέθεσα την ανακοίνωση αυτή μιας και είναι η τελευταία επίσημη που υπήρξε. Πάντως υπάρχει μια κωλυσιεργεία από πλευράς ΕΜΠ γενικότερα όσον αφορά το τι μέλλει γεννέσθαι με την εξεταστική. Σε άλλα ιδρύματα έχουν υπάρξει πλέον ξεκάθαρες απαντήσεις (π.χ. http://www.teiath.gr/userfiles/jgialpas ... _dioik.doc)... ΠαράθεσηΣάβ 17 Σεπ 2011, 1:10 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 43 από fotinit17 Ακόμα και να σταματήσει η κατάληψη αυτη την Τρίτη πιστεύω πως η εξεταστική δεν μπορεί δυστυχώς να διεξαχθεί ομαλά γιατί ουσιαστικά μένουν για την διεξαγωγή των εξετάσεων μόνο 2 βδομάδες. Μία τσαπατσοδουλειά και μισή θα είναι μόνο και μόνο για να πουμε οτι δεν χάθηκαν οι εξετάσεις. Εχει κανείς καμιά ιδέα πώς μπορούν να διεξαχθούν οι εξετάσεις και να αποφύγουμε και τυχόν μπάχαλο? Υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης της έναρξης του εξαμήνου ώστε να διεξαχθούν οι εξετάσεις κάπως πιο ομαλά ή υπάρχει περίπτωση να κάνουμε μαθήματα ΚΑΙ να εξεταζόμαστε σταδιακά μέσα στο εξάμηνο? "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 17 Σεπ 2011, 2:22 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 44 από MakisH Το εξάμηνο πιστεύω θα έχει παρεμβολές από καταλήψεις, άμα αρχίσει και (τόσο) καθυστερημένα θα γίνει μπάχαλο εντελώς... Το ουσιαστικό πάντως πιστεύω πως είναι να γίνει σωστά το εξάμηνο. Τις εξετάσεις κάπως ίσως να τις βολέψουμε. Αλλά να γίνει σωστά το εξάμηνο... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 17 Σεπ 2011, 2:26 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 45 από fotinit17 MakisH έγραψε:Το εξάμηνο πιστεύω θα έχει παρεμβολές από καταλήψεις, άμα αρχίσει και (τόσο) καθυστερημένα θα γίνει μπάχαλο εντελώς... Το ουσιαστικό πάντως πιστεύω πως είναι να γίνει σωστά το εξάμηνο. Τις εξετάσεις κάπως ίσως να τις βολέψουμε. Αλλά να γίνει σωστά το εξάμηνο... Φαντάζει με ανέκδοτο... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 17 Σεπ 2011, 2:27 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 46 από Σοφια Εγώ πάντως χωρίς να θέλω να φανώ απεσιόδοξη έχω την εντύπωση πως ούτε εξεταστική θα γίνει ούτε το εξάμηνο θα διεξαχθεί ομαλά.. ΠαράθεσηΣάβ 17 Σεπ 2011, 3:04 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 47 από madadayo Χρόνια Πολλά Σοφία! Δυστυχώς, θα πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου... ακόμη και να ανοίξουν οι σχολές προβλέπω να κλείνουν μία ή δύο μέρες την εβδομάδα (μη-ομαλή διεξαγωγή του εξαμήνου). Κάπου διάβασα ότι οι υπόλοιπες σχολές (στο ΕΚΠΑ επίσημα, στο ΕΜΠ ανεπίσημα) θα χάσουν την εξεταστική (και οι επί πτυχίω) και η επόμενη εξεταστική περίοδος θα διεξαχθεί κανονικά τον Φεβρουάριο... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 17 Σεπ 2011, 5:49 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 48 από juliette22 madadayo έγραψε:Κάπου διάβασα ότι οι υπόλοιπες σχολές (στο ΕΚΠΑ επίσημα, στο ΕΜΠ ανεπίσημα) θα χάσουν την εξεταστική (και οι επί πτυχίω) και η επόμενη εξεταστική περίοδος θα διεξαχθεί κανονικά τον Φεβρουάριο... Σύμφωνα με rumours από τη Φιλοσοφική, στόχος γενικά είναι να αρχίσει όσο το δυνατόν πιο σωστά το εξάμηνο και στην εξεταστική του Φεβρουαρίου να προστεθούν 2 βδομάδες ακόμα και για την επαναληπτική. Δεν είναι κάτι επίσημο αυτό, το τονίζω, απλά το έμαθα από φοιτήτρια του ΕΚΠΑ. Btw, αν παρατηρήσετε: τα σχολεία δεν έχουν βιβλία, τα πανεπιστήμια δε λειτουργούν, οι παράλογοι φόροι αυξάνονται και πληθαίνουν....μόνο η στάση πληρωμών μας λείπει για να κηρύξουμε επίσημα πτώχευση! 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤρί 20 Σεπ 2011, 8:30 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 49 από Σοφια Νομίζω ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση για την εξεταστική και το σημαντικότερο είναι να γίνει όσο καλύτερα μπορούμε το εξάμηνο.. Όσο για την κατάσταση που επικρατεί γενικά θα συμφωνήσω μαζί σου juliette..Σήμερα μαζευτήκαμε μια παρέα φίλων κι ο καθένας είχε τον καημό του.. Άλλοι με κατάληψη στις σχολές τους..άλλοι σε αναζήτηση εργασίας..άλλοι έχοντας εργασία αλλά να παραμένουν απλήρωτοι για αρκετούς μήνες..είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.. ΠαράθεσηΤρί 20 Σεπ 2011, 11:52 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 50 από juliette22 Τελευταία νέα!! Στη χθεσινή ΓΣ των πολιτικών μηχανικών, πρώτο σε ψήφους ήρθε το πλαίσιο της ΔΑΠ, οπότε και ανοίγει η σχολή τους. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ!! Και ενώ η απόφαση έλεγε ότι η εξεταστική θα ξεκινούσε τη Δευτέρα 26/9, λόγω της παρούσας κατάστασης, επισπεύδεται η έναρξη της εξεταστικής για την Παρασκευή 23/9!! 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤετ 21 Σεπ 2011, 3:38 am