Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

31
Να συγχαρούμε όλοι πάντως τον "Φοιτητικό Σύλλογο Χημικών Μηχανικών" που στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε για μια ακόμα φορά να συζητήσει τα φλέγοντα θέματα της σχολής και δεν ασχολήθηκε με το επουσιώδες ζήτημα του αν θα γίνουν μαθήματα (πόσο μάλλον εργαστήρια) αύριο που τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν 24ωρη απεργία... :T:
If opportunity doesn't knock... Build a door ;)

32
ελλαδα η χωρα του κερατα.Ετσι παιδιά όλοι αύριο ξυπνήστε κατα τις 5.Φάτε καλό πρωινό και κατά τις 5μισι (ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ) φύγετε απο το σπίτι και περπατώντας σε κανα 3ωρο θα είστε στη σχολή σίγουρα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ κ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ:
Φροντίζει ΚΑΙ για τη φυσική σας κατάσταση!
Εκτιμήστε το βρε παιδιά!
~once you've grown up, you can never come back..~

33
Χαχαχαχα... :rofl: Εγω απο Νέα Σμύρνη που έχω και εργαστήριο στις 9 πρέπει να φύγω δηλαδή απο το σπίτι μου στις 6 (απόλυτα κατανοητό) και περπατώντας να ανηφορίσω κούτσα κούτσα μέχρι το Πολυτεχνείο. :? Αλλά μια ζωή αχάριστα και κακομαθημένα παιδάκια είμασταν. :rant: Ντροπή μας που δεν λέμε και ευχαριστώ στην ελληνική παιδεία που φροντίζει για την υγεία μας, καθώς νους υγιης εν σώματι υγιει... :razz: Αθάνατη ΕΛΛΑΣ! :whistle: :wall: :tomato:

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
"I went numb when I learned to see..."

34
@emily..δίκιο έχεις βρε!!δωρεάν γυμναστική,είμαστε πολύ μπροστά!!!σε λίγο καιρό βέβαια δε θα έχουμε και τι να φάμε οπότε θα γίνουμε σίγουρα fit!! :bleh: πέρα από την πλάκα όμως είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει..θα είχαμε μια ελπίδα αν η γραμματεία ήταν ανοιχτή από το πρωί,αλλά ανοίγει και 11.. :? συνεπώς πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω αύριο... :help:

36
Κοίτα να σου πω κάτι τελείως ειλικρινά, προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορώ να έχω αμάξι αύριο.Μπορεί ναι μπορεί και όχι μιας κ δν είναι δικό μου.Αλλα και να έχω μου τι δίνει.Δλδ όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν τι πρέπει να κάνουν?Κανονικά δεν θα έπρεπε να πάει κανείς μας,γτ αν δεν πάει και κανείς,δεν μπορούν να βάλουν απουσίες.Το όλο θέμα σχετικά με αύριο είναι καθαρός εκβιασμός.Ντροπή στην πρυτανεία που δεν εχει βγάλει καμία ανακοίνωση,ντροπή και στους καθηγητές που το παίζουν ότι ναναι και αδιαφορούν.
~once you've grown up, you can never come back..~

37
Σε αυτή τη "Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Χημικών Μηχανικών" παρευρέθηκαν τουλάχιστον 244 άτομα (αριθμός ατόμων που ψήφισαν κάποιο πλαίσιο και λευκό), θα 'θελα να ξερα ούτε ένας απο αυτούς δεν σκέφτηκε να θέσει το θέμα των εργαστηρίων και των μαθημάτων την αυριανή μέρα; Μόνο τα φλέγοντα θέματα για τη σχολή και για το χημικό μηχανικό πρέπει να συζητάνε κάθε φορά ρε γαμώτο;

38
Μακάρι να μην παει κανείς, οχι όμως επειδή "δεν μπορούν να βαλλουν απουσίες αν δεν παει κανείς". Το θέμα είναι οτι αν υπάρχεί αυτός ο Σύλλογος που όλοι επικαλλούνται όταν τους συμφέρει θα πρέπει εξ ορισμού να τον διακρίνει κάποια συλλογικότητα... Το γεγονός οτι ένας συγκεκριμένος καθηγητής λέει κάντε ότι θέλετε, κόφτε το λαιμό σας, εγώ εργαστήριο θα κάνω (εγώ ετσι το αντιλαμβάνομαι) χωρίς να προβλέπεται κάτι για αναπλήρωση, παρά το ιδιαίτερο της ημέρας.. αποτελεί για εμένα αυθαιρεσία. Κατα τη γνώμη μου, θα έπρεπε να ενστερνίζεται την άποψη αυτή και ο υπόλοιπος υπάρχοντας σύλλογος (ο Θεός να τον κάνει).

Πάραυτα, επειδή δεν τρέφω κούφιες ελπίδες είμαι σίγουρος οτι πολλοί συμφοιτητές μας θα πανε αύριο κανονικά στο εργαστήριο και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα (ως συνήθως) να κάνουν το εργαστήριο τους στο όνομα βέβαια της Συλλογικότητας και της Μαζικότητας πάντα...

40
@ despina:Πρέπει να δεις τί παίζει με τους καθηγητές του ΣΕΜΦΕ αν έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση.

@Nick RSS:Εγώ πάλι πιστεύω το εξής:Ότι όπως εμείς μαμάμε το μάθημα του εκάστοτε καθηγητή κάνοντας καταλήψεις και εμποδίζοντάς τον να κάνει την ύλη που θέλει, έτσι και αυτός έχει κάθε δικαίωμα από τη στιγμή που του το δίνουμε να πει κόφτε το λαιμό σας εγώ μάθημα θα κάνω.Η άλλη λύση για κάποιον καθηγητή που δε θέλει να συμβιβαστεί με το: "δεν έχω πρόβλημα και να κάνω το 1/2 της ύλης που θα πρεπε για να έχει νόημα το μάθημα" θα ήταν να πει ΔΕΝ βάζω θέματα σε αυτή την εξεταστική για τους φοιτητές αυτού του έτους.Να ξαναπαρακολουθήσετε το μάθημα του χρόνου γιατί δεν πιστεύω ότι μπόρεσα να σας μάθω αυτά που ήθελα.Εκεί να δεις τι θα γινόταν.Θα τον έχτιζαν τα ΕΑΑΚ στο γραφείο του.
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.