Re: Θρησκεία-Εκκλησία-Επιστήμη

223
Θα τον βρεις γραμμενο στη δευτερη η τριτη σειρα στο αμφιθεατρο 2 στα αριστερα καθως επισης και στην αιθουσα 28 πρωτο θρανιο γραμμενο απο μενα.
Peace is a lie, there is only passion
Through passion i gain strenght
Through strenght i gain power
Through power i gain victory
Through victory my chains are broken
The Force shall free me!

Γατακι :evil:
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

226
Engegen έγραψε:Τι μου θύμισες τώρα, πριν καιρό είχα πέσει τυχαία σε αυτήν την δημοσίευση:Οι πιο περίεργες αιρέσεις που δεν θα πιστεύετε πως υπάρχουν!(δεν ξέρω κατα πόσο είναι γνωστή...)
Πράγματι φίλε Engegen, περίεργες αιρέσεις που εύκολα καταρρίπτονται.
Ας δούμε ολίγα από το κείμενο που παρέπεμψες:
Ανάμεσα σε αυτές τις διδασκαλίες είναι και η ιστορία του Xenu (ή Xemu), ο οποίος είναι ένας εξωγήινος ηγέτης της "Γαλαξιακής Ομοσπονδίας".

Σύμφωνα με την ιστορία αυτή, πριν… ο Xenu, έφερε δισεκατομμύρια ανθρώπους στη Γη, με διαστημόπλοια...
Μα, γιατί και τώρα δεν έρχεται κάποιος εξωγήινος; Λες να τελείωσαν τα καύσιμα της "Γαλαξιακής Ομοσπονδίας";

229
qwerty έγραψε:Πάντως εμενα με έπεισε ο βασίλης και με μύησε στην χριστιανική θρησκεία (που είναι και η μόνη αλήθεια) από άθεος που ήμουν.
Όλοι οι άλλοι κάντε πως δεν καταλαβαίνετε. Μόλις σας παραθέτουν αδιάσειστα στοιχεία, το ρίχνετε στην ειρωνία και τις εξυπνάδες αλλά από επιχειρηματολογία, μηδέν.
Εμ, έτσι είναι, μια ζωή στη φαπα είναι η "επιστήμη" από τη θρησκέια. Πρώτη η "επιστήμη", είναι μόνο στο τροχάδην..Παλιολαγοί...
Τα είπες όλα φίλε qwerty!