Re: [2ο] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2013-2014)

23
Κάνεις που κάνεις stalking... κάν'το καλά τουλάχιστον! Έγραψα ότι είμαι πρωτοετής στη συζήτηση... κοίτα καλύτερα
Βασικά φαίνεται φάτσα κάρτα δίπλα σε κάθε απάντησή σου το "έτος εισαγωγής:2010" δεν έκανε stalking η κοπέλα... Επίσης, μήπως, λεώ μηπως έχουμε παρεκτραπεί από το θέμα? :P
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

24
KiritoShu έγραψε:
Κάνεις που κάνεις stalking... κάν'το καλά τουλάχιστον! Έγραψα ότι είμαι πρωτοετής στη συζήτηση... κοίτα καλύτερα
Βασικά φαίνεται φάτσα κάρτα δίπλα σε κάθε απάντησή σου το "έτος εισαγωγής:2010" δεν έκανε stalking η κοπέλα... Επίσης, μήπως, λεώ μηπως έχουμε παρεκτραπεί από το θέμα? :P
Και συ έχεις βάλει φωτογραφία με ένα anime... μήπως θες να μας πείσεις ότι είσαι αυτός; Για χαζούς ψάχνεις; Ποιος είσαι στ'αλήθεια KiritoShu;
Και βάλε τόνο στην παραλήγουσα στο "λέω" και στο "μήπως"
Τα ωραιότερα πράγματα δεν είναι πράγματα

26
KiritoShu έγραψε:
Και πού ξέρουμε οτι είναι κοπέλα και όχι ένα ακόμα τρόλ... Αλλά από τα καλά...

Πιωμένοι

27
Εδώ θα μεταφέρονται και θα γράφονται όλες οι χασισοκοτσάνες. :T:

Ο Charizard είναι κόκκινος, είδα Dragonite στις τουαλέτες δίπλα στο κυλικείο και ο Λευτέρης πουλάει rare candy και super potion.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

28
prefadoros έγραψε: Και πού ξέρουμε οτι είναι κοπέλα και όχι ένα ακόμα τρόλ... Αλλά από τα καλά...
μυρίσαμε τα νύχια μας...
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Πιωμένοι

30
Και μετά αναρωτιούνται γιατί δε χρησιμοποιεί κανείς το φόρουμ και έχουν όλοι από ένα γκρουπ στο φβ να συνεννοούνται σαν άνθρωποι... όταν ο κάθε καημένος άντμιν τη βλέπει κάτι και νομίζει ότι μπορεί να παρεμβαίνει με το έτσι θέλω στα ποστ των μελών... :T: :T: :T:
Τα ωραιότερα πράγματα δεν είναι πράγματα