Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 191 από juliette22 omg έγινα Ξένο!! 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤρί 24 Ιαν 2012, 12:12 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 192 από MakisH Η μάζα σου μεγαλώνει... Είδες τι κάνει η εξεταστική; Καθισιό και τσιμπολογήματα όλη την ώρα! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 24 Ιαν 2012, 12:22 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 193 από Σοφια juliette22 έγραψε:omg έγινα Ξένο!! Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω.. μετά το Ραδόνιο τι??? Δεν έχει άλλη προαγωγή?? ΠαράθεσηΤρί 24 Ιαν 2012, 8:38 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 194 από MakisH Θες μήπως να πάρεις προαγωγή σε ένα από 3 (ή 4) άτομα Ununoctium που έχουν ανιχνευθεί; Νομίζω ότι το Ραδόνιο είναι πιο κομψό όνομα! Αλλιώς... δουλεύετε να ανακαλύψουμε κι άλλα ευγενή αέρια! Από ότι φαίνεται, γρήγορα εξαντλήσαμε τον περιοδικό πίνακα! Προτάσεις για άλλη κλίμακα;;; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 24 Ιαν 2012, 11:15 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 195 από Σοφια Kate...έχω οικομική ιδέα!! Βοήθα!! Προτείνω να θεωρηθούν τα ήδη υπάρχοντα posts του forum ως το αρχικό κεφάλαιο μιας Α.Ε μετεφρασμένο σε αριθμό μετοχών και ο καθένας να λαμβάνει ένα ποσοστό που θα δείχνει την κατάξη του. Ακόμα επειδή τα posts του forum συνεχώς αυξάνονται..προτείνω να εισάγουμε την εικονική μας Α.Ε στο Χ.Α (χρηματιστήριο Αθηνών)ώστε να έχουμε δικαίωμα για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και συνεπώς και των αριθμών των μετοχών με μια αυτόματη μετατροπή στο ποσοστό του καθενός!! εεε?? πως σας φαίνεται παιδιά??? ΠαράθεσηΤρί 24 Ιαν 2012, 11:28 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 196 από Σοφια Οι συχνότατες επισκέψεις στην κουζίνα και η κατανάλωση άφθονης ποσότητας φαγητού είναι γενικότερο φαινόμενο της εξεταστικής ή μόνο εγώ το παρατηρώ με κίνδυνο να γίνω τοφάλα??? ΠαράθεσηΚυρ 29 Ιαν 2012, 7:32 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 197 από maria μαλλον μονο εσυ γιατι εγω εχω να φαω απο τις 9 το πρωι και λογικα αντεχω!!!!! ΠαράθεσηΚυρ 29 Ιαν 2012, 8:04 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 198 από Σοφια Χαχαχαχαχα...ευχαριστώ πολύ με τον καλό λόγο πουλάκι μου είσαι στο στόμα! ΠαράθεσηΚυρ 29 Ιαν 2012, 8:18 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 200 από MakisH Για την περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο ΕΜΠ υπάρχει μετεωρολογικός σταθμός και το link για την ιστοσελίδα του υπάρχει και στην κεντρική του forum. Αν αναρωτιέστε για το τι να φορέσετε αύριο δηλαδή... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 30 Ιαν 2012, 10:30 pm