Re: Chemicovision 3.0

153
geoste 1 (απλά μισω το star wars και μόνο αρνητικές αναμνήσεις μου φέρνει η μουσική του)
chem26 2
σοφία 6
skatharise 8
AnastasiaN 4
antonyd 3
panos108 12
007 10
papajim202 5

next round:Volar-Alvaro Soler LYRICS Official (ειλικρινά μπορώ να φανταστώ την στιγμή που ρωτούσαν τον τυπά πως θα ονομάσεις το νέο σου τραγούδι; ΜΎΓΑ! Επειδή έτσι! Πόσο epic!)

155
geoste John Williams - The Ways of the Force - 3
engengen Hoist the colors-Pirates of the Caribbean:At World's End - 6
σοφία toy story - you've got a friend in me - 10
skatharise HEYYEYAAEYAAAEYAEYAA - 1
AnastasiaN The Rite of Spring - Stravinsky
antonyd Frozen - Let it Go - 5
panos108 Lion King - Hakuna Matata - 12
007 Brave OST - 2
papajim 202 Aladdin - Prince Ali - 8

Και για τον επόμενο γύρο θέλω να θυμηθείτε λίγο το Παγκόσμιο του 2010: Shakira - Waka Waka

156
MakisH έγραψε:
Engegen έγραψε:geoste 1 (απλά μισω το star wars και μόνο αρνητικές αναμνήσεις μου φέρνει η μουσική του)
@papajim202, προβλέπεται κάποια ποινή ή έστω θεραπεία για αυτό;

Λογω προσωπικης εκτιμησης στο προσωπο του Engegen γλιτωνει μεχρι νεοτερας το ban. :nerd:
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

157
Λοιπόν, ο 007 έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, ο jim4 έχει εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχει, συνεπώς ανακοινώνεται ότι ο 007 απαλάσσεται από το βάρος της συμμετοχή και τη θέση του παίρνει ο jim4!

Eπίσης αν δεν ψηφίσετε σύντομα, προειδοποιώ ότι ο επόμενος γύρος θα είναι Μποφίλιου, και ξέρω ότι πολλοί από εσάς δε θα θέλατε κάτι τέτοιο :P
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα