Re: Παρουσίαση - Επίδειξη Οχήματος Εξοικονόμησης Ενέργειας Ε 11 από tim Εντάξει,δεν είναι και σαν τις χημικίνες πάντως! People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΚυρ 27 Ιουν 2010, 7:40 pm
Re: Παρουσίαση - Επίδειξη Οχήματος Εξοικονόμησης Ενέργειας Ε 12 από isministar MakisH έγραψε:Ναι, αμέ! Δες εδώ. Φταίω εγώ πάντως που η πρώτη σκέψη μου ήταν οτι διαλέξαν το ελαφρύτερο μέλος της ομάδας; "Ζητείται φοιτήτρια ΗΜΜΥ βάρους 35Kg για να οδηγήσει όχημα χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου" όντως Μάκη έτσι είναι.Η κοπέλα είναι από τις πιο μικρόσωμες στη σχολή και φυσικά η πιο ελαφριά από όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα και για αυτό την επιλέξανε (για ευνόητους λόγους) Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΚυρ 27 Ιουν 2010, 7:41 pm
Re: Παρουσίαση - Επίδειξη Οχήματος Εξοικονόμησης Ενέργειας Ε 13 από MakisH Οι δικές μας εκτός από περισσότερες είναι και ομορφότερες και μη-nerds. tim το ποσοστό πάρτο ως supremum... Δε νομίζω πάντως οτι απέχει τρελά από την πραγματικότητα. Δεν μπορώ να φανταστώ και πολλά (και κυρίως συνηθισμένα) αντρικά ονόματα που να μην τελειώνουν σε "-ς". Εγώ το βρίσκω σχετικά έξυπνο το κόλπο. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 27 Ιουν 2010, 7:42 pm