Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 1 από Σοφια Εύλογο το ερώτημα!! Πως τα πάτε με τα αποκριάτικα πάρτυ?? Θα πάτε κι αν ναι τι θα ντυθείτε?? ΠαράθεσηΤρί 21 Φεβ 2012, 10:29 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 2 από madadayo πολύ θέλω... είμαι ανοιχτή σε προτάσεις! κατά προτίμηση εύκολες! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 12:28 am
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 3 από AnastasiaN Σοφία μιας και άνοιξες εσύ το τόπικ παίρνω το θάρρος να βροντοφωνάξω: ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ...ΕΙΝΑΙ Ο.ΤΙ ΠΙΟ ΚΙΤΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ζήτω τα Χριστούγεννα! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 9:02 am
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 4 από Xgal madadayo έγραψε:πολύ θέλω... είμαι ανοιχτή σε προτάσεις! κατά προτίμηση εύκολες! http://postyourevent.gr/index.php?optio ... 53&lang=el Σε ψήνω; ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 9:23 am
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 5 από madadayo δεν είναι κακό! χρόνια σκέφτομαι να πάω σε κάτι τέτοιο κ δεν έτυχε ακόμη..δεν ξέρω αν θα έιμαι αθήνα βέβαια... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 11:10 am
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 6 από Overspark Ένα από τα πολλά καλά του χημικού μηχανικού είναι ότι συνήθως τα ρούχα εργασίας του μπορούν να αξιοποιηθούν και σαν στολή για τις αποκριές Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 12:49 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 7 από madadayo Overspark έγραψε:Ένα από τα πολλά καλά του χημικού μηχανικού είναι ότι συνήθως τα ρούχα εργασίας του μπορούν να αξιοποιηθούν και σαν στολή για τις αποκριές ναι, αλλά αν πας σε πάρτυ δε λέει... πολύ ζεστά! σκας κ δεν μπορείς να βγάλεις με τπτ τη ρόμπα! trust me Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 12:53 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 8 από Overspark Θα διαφωνήσω. Ασφαλώς και μπορείς να βγάλεις τη ποδιά... Έτσι θα αποκαλύψεις την υπερηρωική στολή σου ! Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 1:03 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 9 από MakisH Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πότε τελικά γίνονται τα καρναβάλια κτλ; Από την προηγούμενη βδομάδα ακούω σχετικά... Άλλη Κυριακή λέει "της Απόκρεω" το ημερολόγιο και άλλη γιορτάζουμε; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 2:34 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 10 από Overspark Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το καρναβάλι γίνεται το σαββατοκύριακο πριν την καθαρά Δευτέρα Βέβαια και όλη η εβδομάδα μπορεί να είναι εβδομάδα με αποκριάτικα Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 2:48 pm