Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

201
Οι συχνότατες επισκέψεις στην κουζίνα και η κατανάλωση άφθονης ποσότητας φαγητού είναι γενικότερο φαινόμενο της εξεταστικής ή μόνο εγώ το παρατηρώ με κίνδυνο να γίνω τοφάλα??? :cry: :bleh: :whistle:
Θα αφήσω τα στοιχεία να μιλήσουν :razz:
Εικόνα
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

203
Υπάρχει πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε ένα μεγάλο μέρος της σχολής. Συνεπώς, ο server δεν έχει ρεύμα, το pc lab είναι κλειστό για την ώρα και το αμφιθέατρο ΙΙ δεν έχει φώτα.

ΥΓ: Εδώ χιονίζει! :D Αλλά δεν το έχει στρώσει ακόμα... Μόνο σε κάτι γωνίτσες στα πεζοδρόμια κτλ.

206
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί παθαίνω συνέχεια μινι "ηλεκτροσοκ" από στατικό ηλεκτρισμό τελευταία;;;;
Γιατί κάνει κρύο Ο αέρας το χειμώνα είναι πιο ξηρός με λιγότερη υγρασία και άρα λιγότερα μόρια νερού.Τα μόρια νερού λειτουργούν ως ηλεκτρκός αγωγός και το καλοκαίρι καταφέρνουν να "διασκορπίζουν" το φορτίο.Αντίθετα,το χειμώνα που είναι λιγότερα,το φορτίο συσσωρεύεται στο σώμα σου και όταν ακουμπήσεις κάποιο αντικείμενο,το συσσωρευμένο φορτίο μεταφέρεται και ...ΜΠΑΜ.Νομίζω πως γι'αυτό συμβαίνει :D
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

207
Γιατί κάνει κρύο Ο αέρας το χειμώνα είναι πιο ξηρός με λιγότερη υγρασία και άρα λιγότερα μόρια νερού. Ετσι φορας περισσοτερα πουλοβερ τα οποια, λογω της τριχωτης τους φυσεως παραγουν περισσοτερο στατικο ηλεκτρισμο.
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

209
Χιονίζει!!!!! όπου είναι πιο απάγκιο (ναι--δεν έχω ιδέα πώς γράφεται!) έχει αρχίσει κιόλας να πιάνει μία ελαφριά στρώση χιονιού!!!!
είναι ονειρική η εικόνα της πολυτεχνειούπολης έτσι...

μακάρι να το στρώσει τελείως!!!! :)
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One