Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 (?)

32
Προφανώς θα είναι έγκυρη και αποδεκτή εφόσον υπάρχει απαρτία...

''Νομικά'' καταχυρωμένη, ηθικά όχι.

Αν και υπέρμαχος της κατάληψης βλέπω να μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο συνελεύσεων, μέχρι κάποια στιγμή να πέσουν απειλές από το προεδρίο των σχολών, περί χαμένου εξαμήνου μπλα μπλα μπλα μπλα, το γνωστό παραμυθάκι, και όλοι οι απολιτίκ αγανακτισμένοι (ας μου επιτράπει ο όρος απολιτίκ) με μια φωνή να βελάζουν το Μπππππ(λ)εεεεε :nerd:

[youtube]www.youtube.com/watch?v=P064Fe_UnTI[/youtube]
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

33
BrAVeSirRObin έγραψε: και όλοι οι απολιτίκ αγανακτισμένοι (ας μου επιτράπει ο όρος απολιτίκ) με μια φωνή να βελάζουν το Μπππππ(λ)εεεεε :nerd:
Το "ακομμάτιστοι" ενδεχομένως να είναι πιο ορθό κατά την άποψή μου!

Δεν σημαίνει πως όποιος θέλει ανοιχτή σχολή είναι της άποψης "το πτυχίο μου να πάρω (και με καλό βαθμό) και ας πάνε όλοι οι άλλοι να πνιγούν"! :)

36
Συγγνώμη, αλλά μόνο σε μένα φαίνεται παράλογο να γίνεται συνέλευση με περίπου 100 άτομα ενώ για να αποφασιστεί η διεξαγωγή της συνέλευσης απαιτούνταν οι υπογραφές τουλάιστον 120-130 ατόμων??

Και το ότι γίνεται συζήτηση μόνο με τους υποστηρικτές της κατάληψης, χωρίς να ακούγεται η άποψη των υπολοίπων που πιθανόν να μη συμφωνούν, δε θυμίζει παρωδία?? Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι υποστηρίζουν το συγκεκριμένο μέσο διαμαρτυρίας, αλλά το ότι επιβάλλουν(εφόσον διενεργούν συνέλευση κάτω από αυτές τις συνθήκες). Δηλαδή στο τέλος, θα ψηφίσουν τους εαυτούς τους αφού νωρίτερα θα έχουν κάνει μια παράθεση απόψεων χωρίς την υποψία αντιλόγου?
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

37
Η συνέλευση σταμάτησε και στη θέση της γίνεταιι εδώ και λίγη ώρα ανοιχτό ΔΣ.

Επόμενη ΓΣ προγραμματίστηκε για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011.

edit: Δεν είναι σίγουρο, διαβάστε τα παρακάτω posts.