Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 91 από PeriklisP Καλα ουτε κατα διανοια δεν ειναι διαφημιση! Για την ακριβεια νομιζω οτι θα πρεπει να ανοιξουμε κανενα thread με θεμα τετοιες περιπτωσεις!(Βασικα παιζει και να εχουμε) In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 1:12 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 92 από elnino Πείτε ρε παιδιά για το γάλα. Το έχει δει κανείς; Είναι καλό; ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 2:23 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 93 από Σοφια Ναι σε αυτό πήγα! Μάλιστα τις Τετάρτες με ένα εισητήριο μπορούν να παρακολουθήσουν δύο άτομα! Οπότε πραγματικά το κόστος είναι πολύ χαμηλό και σήμερα αυτά πρέπει να τα προσέχουμε.. Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να στηρίζουμε μικρούς κινηματογράφους όταν μάλιστα είναι και πολύ καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν σε μεγάλα πολυκαταστήματα ας πούμε που και πιο ακριβοί είναι και περιμένεις αρκετή ώρα στην ουρά..Συνεπώς χαίρομαι που αυτό δεν αποτελεί διαφήμιση.. Πήραμε και την έγκριση του PeriklisP ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 9:58 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 94 από madadayo όλα τα είπατε, εκτός απ το σταθμό του μετρο που είναι κοντά . αν κ υποθέτω με το όνομα όλο και κάτι μπορεί να googlαριστεί! αν κ προσωπικά έχω βολευτεί με τα ster κ την ίδια προσφορά για την τετάρτη βράδυ... μπαίνει κ η απόσταση στο ισοζύγιο Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 10:53 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 95 από Σοφια Στη στάση μετρό Δάφνη είναι κοντά..λεωφόρος Βουλιαγμένης 245! Εμένα είναι μισή ώρα από το σπίτι μου περίπου οπότε με βολεύει πολύ..τους φίλους μου δεν ξέρω..αλλά αφού εγώ πάντα κανονίζω.. ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 11:37 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 96 από madadayo χαχαχαχαχαχαχαχαχχα... μ' αρέσει όπως το θέτεις. εμένα μου "χαλάει" το ισοζύγιο... κ μόνο το εισιτήριο για το μετρό καλύπτει τη διαφορά... +++ αν γυρίσεις αργά κ παίξει ταξάκι νόμιζα οτι λεγατε προς τους αμπελόκηπους για κάποιο λόγο... χδ Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 5:34 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 97 από Σοφια Επίσης μια καλή λύση για περιόδους κρίσης όπως τώρα είναι να καλείς κόσμο σπίτι και να κάνεις προβολή κατεβασμένης ταινίας! Γιατί ούτε εισητήρια πληρώνεις ούτε καν μπαίνεις σε ταλαιπωρία να βγεις! Αν καταφέρεις τους φίλους σου να καθαρίσουν κιόλας φεύγοντας είσαι πάρα πολύ καλά!! (για τυχόν απορίες..ναι έχω ακόμα φίλους.. ) ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 5:47 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 98 από MakisH Αρχιτέκτονας ΕΜΠ ζητάει βοήθεια για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του! Διαβάστε περισσότερα στο ανεπίσημο forum της Αρχιτεκτονικής. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 10:41 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 99 από Σοφια Αν δεν κάνει πλάκα είναι πολύ πολύ τυχαιρή η κοπέλα του... ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 10:59 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 100 από MakisH Μάλλον δεν φαίνονται τα υπόλοιπα posts στους επισκέπτες, αλλά από ό,τι γράφει από κάτω δεν κάνει πλάκα! Και έχει μαζέψει αρκετό κόσμο! Πλάκα θα έχει πάντως να πάει κανένας περίεργος τύπος μαζί με αυτούς και να του τη χαλάσει... Βασικά όχι πλάκα, κρίμα θα είναι... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 11:12 pm