Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11

63
εκστασιακά.... παρένθεση, ακουγόταν από παιδιά του 5 του έτους ότι από δευτέρα ξεκινάει πτυχιακή εξεταστική με κλειστή σχολή...αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω... (ίσως ό,τι λεει κ η απόφαση συγκλήτου)
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

66
Σοφία δεν νομίζω ότι λέει αυτό...Αν κατάλαβα καλά αναφέρει πως αν σταματήσουν οι καταλήψεις ξεκινάμε κανονικά μαθήματα όμως σύμφωνα με κάποιο θεσμικό πλαίσιο που αναπτύχθηκε στην τελευταία σύνοδο των πρυτάνεων (Λαύριο) κανονίζονται εξετάσεις μέσα στα Σαββατοκύριακα και την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων............Περίεργο, δεν είχα ακούσει τίποτα για νομικούς συμβούλους και τέτοιου είδους αποφάσεις από την σύνοδο των πρυτάνεων.
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

69
Σε εφαρμογή της απόφασης της Συγκλήτου της 26/9/2011 καλούνται οι επί πτυχίω φοιτητές της Σχολής που έχουν ήδη παραδώσει την διπλωματική τους εργασία να δηλώσουν στη Γραμματεία της Σχολής, το αργότερο έως την Τετάρτη 28/9/2011 και ώρα 14:00, τα μαθήματα στα οποία πρόκειται να εξεταστούν για την λήψη του πτυχίου τους.
Το ίδιο ισχύει και για όσους φοιτητές καταθέσουν την διπλωματική τους εργασία μαζί με την δήλωση των μαθημάτων τους.
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

70
madadayo έγραψε:Σε εφαρμογή της απόφασης της Συγκλήτου της 26/9/2011 καλούνται οι επί πτυχίω φοιτητές της Σχολής που έχουν ήδη παραδώσει την διπλωματική τους εργασία να δηλώσουν στη Γραμματεία της Σχολής, το αργότερο έως την Τετάρτη 28/9/2011 και ώρα 14:00, τα μαθήματα στα οποία πρόκειται να εξεταστούν για την λήψη του πτυχίου τους.
Το ίδιο ισχύει και για όσους φοιτητές καταθέσουν την διπλωματική τους εργασία μαζί με την δήλωση των μαθημάτων τους.
Ερώτηση!

Εγώ που έχω γράψει την μισή διπλωματική και χρωστάω 4, και δεν προλαβαίνω να την παραδώσω μέχρι τις 28/9/2011, χάνω το δικαίωμα να δώσω μαθήματα;

Μήπως είναι ότι να ναι η απόφαση της Συγκλήτου;
http://www.youtube.com/watch?v=yVMbnF9-l5w