Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 11 από MakisH Λοιπόοοον! ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Πήρα μόλις τηλέφωνο, εξυπηρετικότατοι άνθρωποι, καθίσαμε 5 λεπτάκια και βρήκαμε το πρόβλημα. Υπήρχε ένα θέμα στο firewall τους. Τώρα μπορείτε να μπείτε κανονικά! (να λοιπόν που πρέπει όποτε υπάρχει πρόβλημα να το αναφέρουμε και να βοηθάμε με όσα στοιχεία μπορούμε να δώσουμε γιατί δεν είναι απαραίτητο οτι ο υπεύθυνος το γνωρίζει οτι υπάρχει πρόβλημα... ) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 15 Ιούλ 2011, 10:36 am
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 12 από tim Κανένα νέο από κάνα μάθημα?Μία βδομάδα τώρα δεν βγήκε τίποτα? People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΠαρ 15 Ιούλ 2011, 2:53 pm
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 13 από thanos5002 Παιδιά, όσοι θέλουν να δώσουν μαθήματα που έχουν περάσει για βελτίωση, πρέπει να το δηλώσουν κάπου?? ΠαράθεσηΣάβ 16 Ιούλ 2011, 1:03 am
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 14 από tim Όχι,απλά πας το Σεπτέμβρη και το ξαναδίνεις.. People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΣάβ 16 Ιούλ 2011, 3:00 am
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 15 από dimitra Μπράβο βρε Μάκη!!!ευχαριστούμε... ΠαράθεσηΣάβ 16 Ιούλ 2011, 5:14 pm
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 16 από Orpheus Καλά ρε παιδιά, από τα μαθήματα του 6ου εξαμήνου δεν έχει βγει ακόμα κανένα εκτός από τα ΜΧΔ και τα επιλογής; Έχει περάσει κανείς από το ΕΜΠ τελευταία; (Αν περάσει και έχουν βγεί βαθμοί, μπορεί μήπως τους βγάλει καμιά φωτογραφία, να τους δούμε όλοι από εδώ για να μην τρέχουμε;) ΠαράθεσηΔευ 18 Ιούλ 2011, 9:58 am
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 17 από MakisH Ακούγεται οτι έχουν βγει Περιβαλλοντική Επιστήμη και Τρόφιμα. Ας το ελέγξει κάποιος γιατί έχω εγκαταλείψει την Αθήνα προ πολλού... (+1 σε αυτό που λέει ο Orpheus για τις φωτογραφίες...) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 18 Ιούλ 2011, 3:08 pm
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 18 από tim Τρόφιμα όχι(πήρανε τηλ τον Ταούκη και είπε τέλος εβδομάδας) για περιβάλλον δεν ξέρω.. People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΔευ 18 Ιούλ 2011, 4:07 pm
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 19 από αϊ-ο Εχει βγει μονο η βιοτεχνολογια του 6ου εξω απο το γραφειο του κεκου. In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΔευ 18 Ιούλ 2011, 5:23 pm
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2010-11 20 από MakisH Έχουν ξεκινήσει να περνιούνται βαθμολογίες και στην ηλεκτρονική καρτέλα (για το 6ο εξάμηνο). Τουλάχιστον εμένα μου περάστηκε σήμερα το επιλογής (Φαινόμενα Μεταφοράς με Η/Υ), το οποίο λογικά πρέπει να κατατέθηκε χθες στη γραμματεία. Ελπίζω να περάσουν και τα υπόλοιπα σύντομα. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 19 Ιούλ 2011, 9:13 am