[6ο] Υγροί κρύσταλλοι 1 από dimitra Την ερχόμενη παρασκευή 13 -5-2011 θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο από την Κα Κουή την ώρα που διεξάγεται κανονικά η παράδοση της θεωρίας..
Re: Υγροί κρύσταλλοι 3 από dimitra οχι δεν είναι υποχρεωτική...απλά θα μας δείξει η Κα Κουή κάποιες εφαρμογές, χωρίς να ΄΄πάρει παρουσίες'' και κτλ...
Re: Υγροί κρύσταλλοι 4 από αϊ-ο Γνωρίζει κάποιος αν έχει οριστεί ημερομηνία παράδοσης εργασιών; In my glass coffin. I'm waiting.
Re: Υγροί κρύσταλλοι 5 από fotinit17 Δε θυμάμαι να μας έχει πει ακριβή ημερομηνία, αλλά οτι η παράδοση και η παρουσίαση θα γίνει λίγο πριν την εξεταστική. Επειδή όμως δε μπορώ να πω οτι δεν έχω χάσει και μάθημα κάποιος πιο επιμελής απο εμένα ας μας διαφωτίσει. "I went numb when I learned to see..."
Re: Υγροί κρύσταλλοι 6 από juliette22 Η παράδοση και η παρουσίαση των εργασιών θα γίνει την Παρασκευή 10/6 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα
Re: Υγροί κρύσταλλοι 7 από isministar δηλαδή λήγει η προθεσμία?όσοι δεν έχουνε καταθέσει το θέμα θα μπορούν να την παρουσιάσουν? Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday
Re: Υγροί κρύσταλλοι 8 από αϊ-ο το θέμα είναι ελεύθερο νομίζω. δεν δηλώνεις κάτι. εγώ είχα στείλει ένα εμαιλ και είχα ρωτήσει αν συμφωνεί η καθηγήτρια με αυτό που διάλεξα. In my glass coffin. I'm waiting.
Re: Υγροί κρύσταλλοι 9 από heleheno Σου απάντησε; Γιατί εγώ της έχω στείλει 2 μέχρι τώρα και δεν έχει απαντήσει. Επιπλέον, ξέρει κανείς αν μπορούμε ακόμη να δηλώσουμε θέμα; disrespect your surroundings!
Re: Υγροί κρύσταλλοι 10 από αϊ-ο ειχε κανει περιπου μια εβδομαδα να μου απαντησει . νομιζω πως ναι. καλο ειναι βεβαια να πας να την βρεις. In my glass coffin. I'm waiting.