Re: Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ - Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι) 11 από MakisH Θεοί! Αξίζουν συγχαρητήρια και στους τρεις σας! Μια φορά είχα προτείνει στον Περικλή (ο οποίος έχει κάνει αντίστοιχη απόσταση για αντίστοιχο λόγο) τον εξής τρόπο διαμαρτυρίας: Να ξεκινήσει ο καθένας από το σπίτι του στην άλλη άκρη της Αθήνας και να καταλήξει στο υπουργείο μεταφορών (ή όπου αλλού θέλει τέλος πάντων) με τα πόδια. Χαίρομαι που κάποιος υλοποίησε κάτι ακόμα καλύτερο! Πάντως μπορεί να μην κάνει καμία διαφορά, ωστόσο είναι πολύ καλή συμβολική κίνηση. Το κάνει αυτό κανένας υπουργός-βουλευτής; Πραγματικά μπράβο και να βρείτε και άλλους μακρινούς να το συνεχίσετε! Εγώ δυστυχώς είμαι κοντινός, αλλά αν με φιλοξενήσει κάποιος το προηγούμενο βράδυ ευχαρίστως μαζί σας, αγαπάμε περπάτημα! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 09 Φεβ 2011, 6:55 pm
Re: Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ - Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι) 12 από isministar είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για το μαραθώνιο του 2011 Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΤετ 09 Φεβ 2011, 8:22 pm
Re: Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ - Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι) 13 από fotinit17 Μπράβο ρε παιδιά Εγώ μια φορά είχα γυρίσει απο τη σχολή μας με τα πόδια Νέα Σμύρνη όπου μένω και μου είχε βγει η γλώσσα Σύνολο: 1ώρα και 20 λεπτά Πραγματικά η δικιά σας διαδρομή δεν έχει σύγκριση! Θεοί! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 09 Φεβ 2011, 11:11 pm
Re: Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ - Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι) 14 από MakisH Μην ξεχνάς οτι είναι και το ψυχολογικό του θέματος... Τα παιδιά ορθώς σκέφτηκαν να πάνε παρέα. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 09 Φεβ 2011, 11:12 pm
Re: Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ - Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι) 15 από αϊ-ο Επειδή μένω Αγ. Δημήτριο, η διαδρομή από Βύρωνα-Κατεχάκη συμφέρει (με αμάξι 20 λεπτά) όμως: ο περιφερειακός για πεζούς δεν έχει καμία παροχή. Δεν θα μπορούσατε απλά να περπατήσετε. In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΤετ 09 Φεβ 2011, 11:44 pm
Re: Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ - Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι) 16 από MaHaHoU Αυτό να το πείτε στους καθηγητές του σχολείο μας που για να μας πάνε στα γήπεδα Καισαριανής (για αγώνες μπάσκετ) μας πήγαιναν ποδαράτο από...Κατεχάκη ! . Θέλω να δω σε πόση ώρα κάνετε την διαδρομή Αγ. Δημήτριος-Σεπόλια...το χει επιχειρήσει ποτέ κανείς? Για να κάνω κι εγώ μια σύγκριση βρε αδερφέ. この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΠαρ 11 Φεβ 2011, 9:29 pm
Re: Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ - Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι) 17 από BrAVeSirRObin Σας το υποσχέθηκα, το γκέτο Φιλαδέλφειας στέλνει την συμπαράστασή του στους συναγωνιστές Ήρθε η ωρα να κάνω φιλαδέλφεια-Πολυτεχνείο μετ'επιστροφή, έσπασε το φράγμα του πήγαινε ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΣάβ 12 Φεβ 2011, 11:51 am
Re: Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ - Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι) 18 από Niki91 Εγώ σαν φοιτήτρια(και μάλιστα συνεπής) , που δεν έχει όμως δίκο της μέσο μετακίνησης, βρίσκω αυτήν την κίνηση και συμβολικά και πρακτικά ανούσια... ΠαράθεσηΠαρ 25 Φεβ 2011, 2:27 pm