Ας γνωριστούμε! 1 από MakisH Υποκλιθείτε, βγάλτε το καπέλο και συστηθείτε! Πείτε μας λίγα πράγματα για εσάς, αν είστε φοιτητής στη σχολή μας ή αλλού, σε ποιο έτος είστε, πώς μας βρήκατε κτλ κτλ κτλ... Ας αρχίσω εγώ! Με λένε Μάκη Χ. , μπήκα στη σχολή το 2008 (πρώτη μου επιλογή) με αρκετά καλή διάθεση, την οποία προσπαθώ να διατηρώ παρά τα όσα απογοητευτικά βλέπω κάθε μέρα... Το από πού βρήκα το site μάλλον είναι λίγο τετριμμένο . Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι Pink Floyd (έχω όλα τους τα studio albums αυθεντικά σε CD!!!), πού και πού τραβάω καμιά φωτογραφία, εκνευρίζομαι όταν τα κόμματα κάνουν κουμάντο στη σχολή και προσπαθώ να βρω μερικούς ελεύθερους ανθρώπους που να καταλαβαινόμαστε... Αυτά για αρχή. Υ.Γ.: παρακολούθησα μερικές διαλέξεις μαθηματικής λογικής αυτό το εξάμηνο στους ΗΜΜΥ (6-7 μαθήματα στην αρχή του εξαμήνου, μετά κουράστηκα). Όποιος ενδιαφέρεται του το προτείνω! Καταπληκτικός ο καθηγητής και το μάθημά του! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 11 Μάιος 2010, 8:26 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 2 από Morientes Καλησπέρα! Με λένε Fernando Morientes και είμαι πρώτος ξάδελφος του Μάκη Χ. και ο χειρότερος εφιάλτης αυτού που θα εμφανιστεί μετά ως Ruthless (αν και δεν το ξέρει ακόμα ομολογουμένως. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να το ξέρει, αλλά να μην το παραδέχεται δημόσια). Σπουδάζω στους Πολιτικούς Μηχανικούς και θέλω να πω πως από μας πήρε ο Μάκης Χ. αρκετές ιδέες για τη δομή του site! Για hobby έχω να κερδίζω το Μάκη στο τάβλι (ήδη έχει σταματήσει να με παίζει )και να παίζω σκάκι. Και είμαι κι εγώ πολέμιος των παρατάξεων. ΠαράθεσηΔευ 17 Μάιος 2010, 11:44 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 3 από MakisH Θα σου λεγα τίποτα για το τάβλι τώρα αλλά τέλος πάντων... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 18 Μάιος 2010, 12:08 am
Re: Ας γνωριστούμε! 4 από Overspark Καλησπέρα ! Ονομάζομαι Overspark και είμαι φοιτητής στη σχολή μας στο 3ο έτος . Βρήκα το forum από μια ανάρτηση σου Μάκη στο facebook , sto group Ntua Chemical Engineering , και ομολογώ ότι χάρηκα πολύ με τη δημιουργία ενός ελεύθερου forum αποκλειστικά για τη σχολή μας ! Mε ενδιαφέρει ό,τι και αν πυροδοτεί την περιέργεια μου - από τον ταπεινό αλλά πολύπλοκο μικρόκοσμο , ως τον μεγαλειώδη και θαυμαστό κόσμο των άστρων , άλλα και πράγματα απλά της καθημερινότητάς μας . Για αυτό το λόγο έχω και σαν βασικό και κύριο hobby μου την παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού . Προς το παρόν δεν έχω λόγο να είμαι δυσαρεστημένος από την επιλογή μου για αυτή τη σχολή , όσο και αν πασχίζουν καθηγητές , διδακτορικοί και κομματικοί να με κάνουν να μην θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου στη σχολή - αν και μέσα στα 3 χρόνια μου έχω λήψει μια μέρα μόνο - ναι γουστάρω άγρια να έρχομαι για μάθημα . Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΠέμ 20 Μάιος 2010, 2:09 am
Re: Ας γνωριστούμε! 5 από MakisH Χαίρομαι που βλέπω κι άλλους ανθρώπους που τους αρέσει η σχολή από την ουσιαστική της πλευρά! Όσο για το να πατάς σε μάθημα... Κοίτα, προσωπικά γενικώς έρχομαι κάθε μέρα. Κάποιες ώρες όμως τις έχω χάσει καθώς σε κάποια συγκεκριμένα μαθήματα δεν αντέχω να πηγαίνω... (βλ. ένα μάθημα του 3ου εξαμήνου πχ). Άμα όμως ο δάσκαλος με εμπνέει, τότε προσπαθώ να μη χάνω με τίποτα μάθημά του... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 20 Μάιος 2010, 11:22 am
Re: Ας γνωριστούμε! 6 από Nick Rss Όλοι με καλησπέρα αρχίζουν...αλλά επειδή είναι 3.19 τα ξημερώματα μάλλον καλημέρα είναι προτιμότερο...:Ρ Λοιπόν, *γκουχ γκουχ* είμαι ο Νίκος R(uthle)ss και δν είμαι καλά, αλλα αυτό νομιζω είναι ευρέως γνωστό xD Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αντικείμενο της σχολής και πολύ δυσαρεστημένος με τον τρόπο που λειτουργεί, παρ' όλα αυτά με τις στενοχώριες δεν γίνεται τίποτα γι' αυτό καλό είναι να προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα που δεν μας αρέσουν (βλ. 3ο εξάμηνο) Ps. Χρωστάω μια κούπα στον Χρήστη MakisH και έναν gaming διασυρμό στον χρήστη Morientes ο οποίος παει και ποστάρει μέσα στα άγρια ξημερώματα ωστε να μην βλέπω τα σχόλια που κάνει... If opportunity doesn't knock... Build a door ΠαράθεσηΣάβ 22 Μάιος 2010, 3:26 am
Re: Ας γνωριστούμε! 7 από juliette22 Καλημέρα, είμαι η juliette22, κατά κόσμον Άλκηστις(τώρα από πού προέκυψαν το Juliette και το 22 μην ρωτήσετε, γιατί θα πρέπει να συμπυκνώσω τη ζωή μου σε 1 post!) και χαίρομαι που είμαι η πρώτη κοπέλα σε αυτή την προσπάθεια γνωριμίας. Είμαι στο 2ο έτος της σχολής και όχι οι ΧΜ δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή!! Βασικά πρώτα είχα δηλώσει ό,τι υπήρχε σε Φαρμακευτική αλλά η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τελικά ήρθα Πολυτεχνείο. Καλώς- κακώς τώρα δεν ξέρω, θα δω. Πάνω κάτω συμφωνώ και εγώ με το θέμα των κομματικών παρατάξεων ωστόσο δεν με εκνευρίζουν τόσο όσο η ολιγωρία και η ασυνέπεια ορισμένων καθηγητών. Και δεν αναφέρομαι στο να κατέχουν το αντικείμενό τους, οι φοιτητές παρατηρούμε και άλλα πράγματα και συνήθως από αυτά κερδίζουν οι καθηγητές την εμπιστοσύνη μας. Συμφωνώ με τον Nick Rss ότι ο τρόπος λειτουργίας της σχολής είναι τεστ αντοχής για τα νεύρα μου. Όσο για το αντικείμενο της σχολής στο 1ο έτος ήταν βαρετό αγγίζοντας τα όρια της απελπισίας. Τώρα στο 2ο αρκετά καλύτερα τα πράγματα, ελπίζω να έρθουν ακόμα πιο ενδιαφέροντες μέρες στη σχολή. Παρόλα αυτά ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία και προσπαθώ για το καλύτερο(κι ας βγάζω την γκρίναι μου στους άλλους, έτσι νιώθω καλύτερα:-)) 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΠαρ 28 Μάιος 2010, 3:07 am
Re: Ας γνωριστούμε! 8 από fotinit17 Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι η fotinit17 ή Φωτεινή Τ.! Είμαι στο 2ο έτος της σχολής μας που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Το πρώτο έτος, θα συμφωνήσω με την juliette22, ήταν αρκετά εισαγωγικό σε βαρετό βαθμό, αλλά απο το δεύτερο έτος βελτιώθηκε η κατάσταση και ελπίζω πως και στη συνέχεια θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Μαζί με τον MakisH αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το φόρουμ καθώς δεν υπήρχε κάποιο άλλο ανεξάρτητο φόρουμ για τους ΧΜ ΕΜΠ όπου θα μπορούσαμε να ενημερωνόμαστε και να ανταλλάζουμε απόψεις για τα της σχολής και μη. Όπως και άλλους απο τη σχολή με ενοχλεί όταν τα κόμματα κάνουν κουμάντο, ενώ μου αρέσει πολύ όταν βρίσκω καθηγητές ή φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη σχολή πραγματικά και προσπαθούν για τη βελτίωση της παρούσας κατάστασης. Αυτά για την ώρα... Θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή με περισσότερα "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 28 Μάιος 2010, 8:52 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 9 από αϊ-ο Γειααα! είμαι η Γιόκο Όνο..κατά κόσμον αϊ-ο. In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 2:43 am
Re: Ας γνωριστούμε! 10 από johnanto Καλημέρα σ' όλους, είμαι ο Γιάννης Α. Ώρες ώρες προτιμώ να με φωνάζουν Αλχημιστή, έστω και περιπαικτικά(ναι,μόνο περιπαικτικά με φωνάζουν) επειδή έχω ένα κόλλημα με την Αλχημεία. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ να εγγραφώ στη σχολή. Και ήταν η πρώτη μου επιλογή. Εννοείται. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 9:53 am