Re: Πρωτοετής?

21
Καλησπέρα φίλε(θα μπορούσες να μας πεις το όνομα σου; Εγώ είμαι ο Γιάννης. :))
Κι γω πρωτοετής είμαι αλλά μιας και βρίσκομαι εδώ να σου απαντήσω σε ό,τι μπορώ.
-Τα μαθήματα θα γίνουν "κανονικά", δηλαδή το πρόγραμμα νομίζω ισχύει ως έχει, με τις διαφορές ότι στο εργαστήριο χημείας θα πάμε μάλλον μόνο για να εγγραφούμε και να μας εξηγήσουν κάποια πράγματα κι ότι προγραμματισμό θα κάνουμε μάλλον 15:00-18:00.
-Ένα τετράδιο υποθέτω καλό θα ήταν για να γράψουμε τα όσα χρήσιμα ακούσουμε εκεί, τώρα για παράδοση και σημειώσεις δεν ξέρω.
-Η ώρα έναρξης νομίζω ισχύει, 8:45.
-Σε τμήματα χωριζόμαστε απ' όσο ξέρω με αλφαβητική σειρά, αλλά μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη θεωρία με όποιον καθηγητή θέλουμε, απλά ο καθηγητής μας θα διορθώσει το γραπτό μας. (Εκτενής συζήτηση για αυτό εδώ: viewtopic.php?f=64&t=366 Δέχομαι ευχαριστώ που την ξεκίνησα :))

Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη, κι αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα παρακαλείται να σπεύσει να διορθώσει.
Kuchiki Byakuya

22
Ειμαι ο Λευτερης και ευχαριστω για την απαντηση σου!!γιατι προγραμματισμο θα κανουμε 15:00-18:00?????

23
Καλησπέρα leftis και καλωσήρθες στην παρέα μας! :D

Λοιπόν... Γενικώς η πρώτη βδομάδα χαρακτηρίζεται από χαλαρότητα. Λίγη ενημέρωση περί των μαθημάτων κτλ. Θα κάνετε και μάθημα αλλά όχι τόσο "σκληρά". Συγκεκριμένα για αύριο:
1. Δεν θα κάνετε εργαστήριο χημείας (υποθέτω, έτσι είχε γίνει σε εμάς το 2008) αλλά θα πάτε να γραφτείτε και να διαλέξετε αν προτιμάτε Δευτέρα-Παρασκευή ή Τρίτη-Πέμπτη. Μετά απλώς θα γυρνάτε υποθέτω... Τονίζω οτι έτσι είχε γίνει σε εμάς, δεν είναι απαραίτητο οτι θα γίνει το ίδιο και φέτος.
2. Φυσική θα κάνετε κανονικά μάθημα (μετά τη σχετική ενημέρωση φυσικά) αλλά απλά πράγματα, διανύσματα κτλ.
3. ΠΡΟΣΟΧΗ! Προγραμματισμό δεν θα κάνετε την ώρα που λέει το πρόγραμμα (μόνο για αυτή τη Δευτέρα) αλλά στις 3-6 στο Αμφιθέατρο 1. Από την Τρίτη κανονικά στο pc lab.

Η παρακολούθηση υποτίθεται είναι προαιρετική (αλλά προφανώς καλό είναι να παρακολουθείς), εκτός από τα εργαστήρια που μπαίνουν απουσίες. Μπορείς γενικώς να παρακολουθείς όποιον καθηγητή θες (ακόμα και να παρακολουθείς μαθήματα στα οποία δεν είσαι γραμμένος). Απλώς ενδεχομένως το γραπτό σου να το διορθώσει συγκεκριμένος καθηγητής (που αυτό πολλές φορές δεν έχει καμία σημασία, το θέμα είναι να διαλέξεις τον καθηγητή που σου αρέσει περισσότερο, στην έννοια προφανώς να τον καταλαβαίνεις καλύτερα και όχι να κάνει περισσότερα αστεία την ώρα του μαθήματος...). Τα τμήματα πάνε ανάλογα με το μάθημα. Αλλού 1 τμήμα, αλλού 2 τμήματα, αλλού 3... Στα εργαστήρια πολύ περισσότερες ομάδες. Θα τα μάθεις αυτά στην πορεία.

Και ναι, οπωσδήποτε κράτα κάτι για να γράφεις σημειώσεις! :)

Για τα τμήματα βλέπε εδώ.

edit-συμπλήρωση: Η ώρα ναι, είναι 8:45, αλλά μη σκιστείς κιόλας να είσαι στην ώρα σου αύριο. Χαλαρά πράγματα (αν είναι μόνο να γραφτείτε). Προγραμματισμό θα κάνετε τότε καταρχάς για να είστε όλοι μαζί στο αμφιθέατρο 1 (δεν χωράει όλο το έτος στο pclab...) και επίσης επειδή θα είναι περισσότερο εισαγωγικό μάθημα (νομίζω). Υποθέτω θα είναι πολύ ενδιαφέρον...

25
Χάρηκα! Λοιπόν βλέπω ότι οι πληροφορίες που σου έδωσα ήταν εντάξει (μάλιστα ο Μάκης μάλλον δεν τις είδε, ούτε ότι σε λένε Λευτέρη :))
Για την χημεία: Ναι, αυτό φαίνεται και στο συγκεντρωτικό πρόγραμμα, που λέει από κάτω από τις ώρες τμήμα 1 ή τμήμα 2. Αν προσέξεις το τμήμα 1 έχει δευτέρα - παρασκευή και το 2 τετάρτη - πέμπτη. Από το πρόγραμμα δες και ποιο σε βολεύει για να έχεις υπόψιν αύριο.
Kuchiki Byakuya

26
οκ ευχαριστω!!! ευτυχως που ειναι ετσι!!! εσυ ποιο θα διαλεξεις?? εγω μαλλον της δευτερας!!

27
Α, σημειώνω ότι στη χημεία μάλλον ακολουθούν μια περίεργη τακτική (τουλάχιστον αυτό είχε γίνει στο τμήμα που ήμουν εγώ) που χωρίζουν τους φοιτητές κάθε τμήματος σε άντρες-γυναίκες. Δηλαδή δίνουν από τους τάδε πάγκους στους άντρες και τους δείνα στις γυναίκες. Ίσως για να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας... :P

Α, σημειώνω ότι πιθανότατα θα πάρετε και την ποδιά-ρόμπα εργαστηρίου αύριο, οπότε προβλέψτε κάποια σακούλα ή κάτι...

28
Κι εγώ της δευτέρας θα διαλέξω, οπότε ανάλογα με το πόσες ομάδες θα είμαστε ίσως να είμαστε και μαζί. Δεν έχω ιδέα πως δουλεύουν αυτά. :) Α, και επειδή άποψη μόυ είναι ότι τα ευχαριστώ δεν πρέπει να πάνε χαμένα, αλλά να φαίνονται, ένα στοιχείο σαν χεράκι δεξιά πάνω στην κάθε δημοσίευση είναι το κουμπί "Ευχαριστώ για την δημοσίευση". Οπότε όταν το νιώθεις, κάν' το πράξη. Πάτα το κουμπί! :lol:
Εγώ το έχω παρακάνει με τα ευχαριστώ αλλά τα έχω δώσει όλα σε άκρως ενημερωτικές δημοσιεύσεις οπότε δεν μετανιώνω. :D
Kuchiki Byakuya

29
Ρε παιδια ποση ωρα πιστευετε οτι θα κανω για να φτασω στο πανεπιστημιο απο Περιστερι, με μετρο ως Κατεχακη και μετα 242 ;
Θα χορέψετε ...

30
το μετρο περναει καθε ενα λεπτο!! εγω φαντασου απο δουκισσης πλακεντιας κανω 10 λεπτα!!