Re: ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 11 από _V_ Η Γη Spoiler: showΓυρίζει ΠαράθεσηΚυρ 10 Μάιος 2020, 11:40 am
Re: ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 12 από Vassilis_1 Όπως η Επιστήμη εξήγαγε αποδεικτικό συμπέρασμα για το ότι η γη γυρίζει, εξήγαγε αποδεικτικό συμπέρασμα και για τα της κοσμογονίας θέματα: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=8 ... ostcount=3 Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vassilis_1 την Κυρ 10 Μάιος 2020, 2:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. ΠαράθεσηΚυρ 10 Μάιος 2020, 2:04 pm
Re: ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 13 από i griega Βασίλη, μου έλειψες! Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα. Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε. ΠαράθεσηΚυρ 10 Μάιος 2020, 4:43 pm
Re: ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 14 από Vassilis_1 i griega έγραψε: Βασίλη, μου έλειψες! Να είσαι καλά φίλε μου! ΠαράθεσηΔευ 11 Μάιος 2020, 12:14 am
Re: ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 15 από PeriklisP @Vassilis_1 Ζεις; In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 16 Μάιος 2023, 1:35 am
Re: ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 16 από Vassilis_1 PeriklisP έγραψε: ↑Τρί 16 Μάιος 2023, 1:35 am @Vassilis_1 Ζεις; Με την Χάρη του Θεού, ναι. Ευχαριστώ Περικλή για το ενδιαφέρον. ΠαράθεσηΠέμ 20 Ιούλ 2023, 5:57 pm