Re: Πληροφορίες για τα μαθήματα επιλογής 7ου εξ.

41
Ναι αλλα οχι σαν επιλογης του 7ου. Τα νανουλικα μενουν σαν ενα απο τα (3 νμζ) υποχρεωτικα επιλογης που θα διδασκονται σε αλλα εξαμηνα. Που σημαινει οτι για οποιον εχει ηδη περασει πανω απο 3 επιλογης τα επιλογης του 7ου δε θα μπορουν να δηλωθουν απο σεπτεμβρη και μετα. Εχει ενα pdf στη σελιδα της σχολης που τα εξηγει.

Re: Πληροφορίες για τα μαθήματα επιλογής 7ου εξ.

44
Οι αλλαγές για τα μαθήματα επιλογής ισχύουν φέτος μόνο για τους πρωτοετής, από του χρόνου θα ισχύουν για 2ο, 3ο, 4ο έτος και νομίζω από του παραχρόνου για 5ο έτος. Άρα όσοι είναι 9ο εξάμηνο και παραπάνω θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το ακαδημαικό έτος '19-'20 μέχρι να γίνεται παραγραφεί το μάθημα επιλογής του 7ου. Εγώ αυτές τις πληροφορίες έχω..

Re: Πληροφορίες για τα μαθήματα επιλογής 7ου εξ.

46
Γράφει στο νεο προγραμμα
Για τους τεταρτοετείς 2018-19: Οι φοιτητές που θα έχουν ήδη προβιβάσιμο βαθμό σε τουλάχιστον τρία
μαθήματα επιλογής, δεν υποχρεούνται να επιλέξουν άλλο μάθημα επιλογής.

Το οτι οι αλλαγες θα ισχυσουν απο σεπτεμβρη για 2-3-4ο ετος δε σημαινει για οσους ειναι σε αυτο το ετος μονο αλλα για τα μαθηματα αυτων των ετων. Δηλαδη και 15ο εξαμηνο να ειμαι θα ισχυουν και για εμενα εφοσον χρωσταω τα αντιστοιχα μαθηματα. Απλα για το 5ο ετος δε θα εφαρμοστει ακομα γιατι η μια χρονια που τωρα ειναι 4ο ετος στις αντιστοιχες κατευθυνσεις θα πρεπει του χρονου να συνεχισει με το τωρινο προγραμμα σπουδων και οχι να αλλαξει στη μεση. Χωρις να θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου εγω αυτο καταλαβαινω απο το pdf στο σαιτ της σχολης και αυτο καταλαβα και απο την ερωτηση που εκανα στη γραμματεια, δηλαδη οτι τωρα ας δωσει το επιλογης του 7ου οποιος θελει να φτιαξει απλα το μεσο ορο του.